Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 lucruri pe care Peștii nu le suportă

Fiecare semn are o listă minunată de trăsături de personalitate. Bineînțeles că are atât trăsături bune, cât și mai puțin bune. Dacă sunteți într-o relație cu un nativ Pești, probabil că este bine de știut ce lucruri nu le suportă sau îl deranjează cel mai tare. Nu este un semn cu totul ușor de înțeles, dar nici imposibil, bineînțeles. În continuare vă vom prezenta o listă cu 5 lucruri pe care Peștii nu le suportă. Încercați să țineți cont de ele atunci când aveți de-a face cu acești nativi. Va fi mai ușor.

1. Peștii nu suportă situațiile când sunt obligați să ia o decizie importantă, pe moment. Ei sunt foarte calculați și le place să pună în balanță toate lucrurile, analizând totul cu foarte mare atenție, atunci când iau o decizie.

2. Peștii nu suportă când cineva drag îi dezamăgește și uită de ei. Peștii sunt întotdeauna acolo pentru cei dragi și se așteaptă în schimb la același lucru.

3. Peștii nu suportă ca cei din jur să nu fie sinceri cu ei și să inventeze tot felul de scuze stupide. Lor le place să li se spună adevărul în față, oricât de dur ar fi.

4. Ei nu suportă ca ceva să nu le iese bine, așa cum vor. Sunt perfecționiști notorii și nu suportă eșecul. De obicei, își stabilesc standarde înalte și se străduiesc în mod constant pentru a le atinge.

5. Peștii nu suportă să se simtă ignorați de persoana iubită. Ei dau tot de au într-o relație ca lucrurile să funcționeze bine și așteaptă în schimb același lucru.

loading...

Add comment