Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Femeile au nevoie de ciocolată. Studiile o arată!

Studiile arată că ciocolata este cel mai poftit alimente în rândul femeilor. Dovezile arată, de asemenea, că consumarea dulcelui preferat poate fi chiar mai plăcut decât să asculți muzica preferată, să câștigi la loterie sau să te îndrăgostești. Ceea ce nu este deloc surprinzător dacă vă gândiți mai bine. Spre deosebire de iubiți, ciocolata nu te enervează niciodată. Dar motivul pentru care femeile au nevoie în mod special de aceasta este că poate vindeca posibilele dezechilibre hormonale. Se pare că ciocolata eliberează endorfine și ajută corpul nostru să funcționeze corect. Endorfinele sunt substanțe chimice care te fac să te simți bine, de aceea ne simțim întotdeauna mult mai bine când mâncăm ciocolată.

Ciocolata, de asemenea, pare a fi buna pentru inimă si circulatie sângelui. Un studiu recent arată că consumul de ciocolată neagră ajută la restabilirea flexibilității arterelor și, de asemenea, împiedică celulele albe să provoace blocarea arterei. S-a constatat că acest lucru reduce riscul asociat cu accident vascular cerebral. Studiul a arătat că consumarea de ciocolată a provocat o scădere uimitoare de 17% a riscului de a suferi accident vascular cerebral.

Ciocolata vă poate ajuta să vă treacă de foame și vă ajuta să pierdeți în greutate. Prin intermediul hormonilor se declanșează un răspuns în creier care spune „Sunt plin”. Astfel, mâncați mai puțină mâncare și vă păstrați silueta suplă. Dacă vă răsfățați frecvent în ciocolată, dar de asemenea vă controlați greutatea și sănătatea, aceasta nu pare a fi o problemă. Dar dacă poftele de ciocolată sunt scoase de sub control, există motive de îngrijorare. Poftele devin o problema daca te conduc sa mananci prea mult in mod regulat. Dacă sunteți un consumator emoțional, iar poftele voastre conduc la creșterea în greutate, puteți încerca să le controlați. Puteți încerca să vă distrageți atenția până când nevoia va dispărea, dar acest lucru nu funcționează pentru toată lumea sau de fiecare dată când aveți o dorință.

loading...

Add comment