Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

O rețeta de albire a dinților pe care o poți prepara acasă. Vei avea un zâmbet alb perlat garantat.

Ingrediente:
2 linguri de făină de orez
2 linguri de suc de lămâie
1 lingură ulei de măsline
1 lingură pastă de dinți

Mod de preparare:
Amestecă toate ingredientele într-un bol până obții o pastă netedă.Aplicați amestecul folosind o periuță de dinți.Lăsați amestecul pe dinți timp de 1 minut.Clătiți-vă gura bine cu apă.

Combinația de făină de orez, suc de lămâie, ulei de măsline și pasta de dinți face minuni pentru albirea dinților.Făina de orez acționează ca un exfoliant, curățând ușor petele de suprafață. Sucul de lămâie conține proprietăți naturale de albire, în timp ce uleiul de măsline și pasta de dinți ajută la hrănirea și protejarea dinților.

Dacă dorești să albești dinții în mod sigur, este mai bine să consulți un dentist pentru opțiuni profesionale de albire a dinților sau pentru a primi recomandări privind produsele de albire disponibile pe piață.

În plus, pentru a menține un zâmbet sănătos, este esențial să ai grijă de igiena dentară regulată, să periezi dinții de cel puțin două ori pe zi, să folosești ața dentară și să vizitezi dentistul pentru controale regulate. Evitarea alimentelor și băuturilor care pot păta dinții, precum cafeaua, ceaiul, vinul roșu sau tutunul, este, de asemenea, importantă pentru menținerea unui zâmbet strălucitor și sănătos.

loading...

Add comment