Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
zodia-fecioara

10 adevăruri despre zodia Fecioară.Semnul cu cele mai multe calități din horoscop.

Fecioara este un semn zodiacal extrem de special.Personalitatea Fecioarei este foarte sinceră și umilă, dar asta nu înseamnă că nu poate exprima adevărul în care cred. Ei nu se tem să susțină setul lor de adevăr. Una dintre cele mai bune calități ale unei Fecioare adevărate este că realizează atât de multe în viață, dar știu să rămână umile.De altfel, este cunoscut ca fiind semnul cu cele mai multe calități din horoscop.

1.Fecioarele vor avea întotdeauna standarde înalte.
Nativii acestei zodii au un simț al stilului, calității și gustului extrem de bine adaptat.Ei se străduiesc să fie perfecți și se așteaptă ca oamenii din jurul lor să facă la fel.Ei nu pot fi cu cineva cu standarde scăzute.

2.O Fecioară trebuie să se simtă „necesară” și dorită într-o relație.
Fecioarele au nevoie de un partener care le va oferi dragostea blândă și constantă de care tânjesc și de care au nevoie pentru a se deschide și a înflori.Fecioarele sunt loiale și de încredere, nu sunt dramatice și sunt sincere cu dorințele lor. Acesta este perechea ideală pentru cineva care caută să se stabilească și să aibă o viață confortabilă și fericită.

3.Fecioarele sunt dependente de muncă.
Oamenii născuți sub acest semn zodiacal își iubesc cariera, deoarece adesea le țin de cald noaptea. Acesta este ceva de care trebuie să-ți amintești dacă vrei să fii într-o relație cu o Fecioară. Cei mai mulți dintre ei își pun cariera pe primul loc.

4.Fecioarele dau sfaturi fantastice.
Datorită naturii lor practice, analitice, oamenii le văd drept vocea rațiunii în viața lor.Onestitatea și abordarea lor simplă a vieții îi fac prieteni extraordinari și loiali.Oamenii ar putea crede că le lipsește compasiunea, dar ele manifestă grija diferit față de alte zodii.

5.Au o memorie foarte bună și nu uită nimic.
Fecioarele au o memorie ascuțită și au tendința de a-și aminti fiecare conversație care a avut loc sau date semnificativ.S-ar putea să fii prietenul care amintește tuturor de ziua de naștere a unei persoane.

6.Fecioarele nu cred ceva până nu văd singure.
Fecioara nu este genul care se bazează pe bârfele și pe auzitele altora și preferă să își bazeze raționamentul pe fapte și dovezi concrete.

7.Fecioarele sunt mai înțelepte pe zi ce trece.
Unii oameni ar putea găsi Fecioarele înăbușitoare sau plictisitoare, dar acest semn de pământ cunoaște beneficiile disciplinei. În timp ce alții merg la petreceri sau socializează, poți găsi o Fecioară acasă citind cărți sau meditând. Ei preferă activitățile care își extind conștiința și înțelegerea lumii, care de obicei necesită singurătate.

8.Fecioarele sunt sensibile și emoționale,chiar dacă nu o arată.
Fecioara poate fi destul de sensibilă și emoțională în adâncul sufletului.Uneori, lucrurile ajung la ei mai mult decât își dau seama majoritatea oamenilor, dar pot refuza să vorbească despre asta de teamă să nu-i împovărească pe alții cu problemele lor.

9.Au o latură ascunsă, pe care doar puțini norocoși o văd.
În cea mai mare parte, Fecioara tinde să fie unul dintre cele mai rezervate semne ale zodiacului, dar din când în când, când starea de spirit le lovește, au tendința de a-și lăsa părul jos și de a deveni un pic sălbatic.

10.Sunt incredibil de previzibile.
A fi previzibil le dă un sentiment de control asupra lumii lor și oferă o structură în viața de zi cu zi. Unii oameni ar putea vedea asta ca pe o calitate negativă, dar Fecioarele cunosc importanța rutinei.

loading...

Add comment