Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
raffaelo-de-casa

Aveți nevoie de doar 3 ingrediente și 10 minute pentru a prepara aceste bomboane ideale pentru orice ocazie.

Bomboane ideale pentru sărbători sau orice altă ocazie. Sunt potrivite chiar și pentru cei mici, deoarece nu conțin zahăr. Trebuie să le incercați.Vă veți îndrăgosti de cum arată și ce gust bun au.

Aveți nevoie de doar 3 ingrediente: 250 grame fulgi de cocos, 1 conversă de lapte condensat și 40 grame de migdale.

Se amestecă într-o oală cu capac două pahare de fulgi de cocos cu laptele condensat și se amestecă bine cu o spatulă.Puneți capacul peste și lăsați fulgii de cocos la înmuiat timp de 10 minute.Între timp, se adaugă migdalele într-o oală împreună cu 2 căni de apă și se pun la fiert la foc mic.Când încep să fiarbă, să mai lasă încă 5 minute la foc mare.După ce s-au firt migdalele, se curăță de coajă și se șterg bine cu un prosop de hârtie.

Și începem prepararea bomboanelor.Se ia câte o linguriță de amestec de fulgi de cocos și lapte, se adaugă o migdală în mijloc și se formează o biluța.După care, se trec biluțele formate prin fulgii de cocos ramași.Înainte de a fi servite se păstrează timp de 10 minute la frigider.

Bomboanele cu cocos sau cum se găsesc în comerț sub denumirea de Raffaello sunt extrem de ușor de făcut și mult mai sănătoase.Urmați rețeta pas cu pas și cu siguranță vă veți bucura de rezultat.

loading...

Add comment