Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
fulgi de ovaz

Fulgi de ovăz pregătiți într-un mod deosebit –un mic dejun simplu, sănătos și perfect pentru diminețile reci.

Printre cele mai importante se numără vitaminele B1, B5 și E, acidul folic, magneziul, fosforul, cuprul, fierul și zincul. În afară de faptul că sunt o sursă bună de substanțe nutritive, fulgii de ovăz pot ține la distanță multe probleme de sănătate dacă sunt incluși în alimentație

Din fulgi de ovăz pot fi pregătite terciurile bine cunoscute de toți, batoane energizante pentru gustări rapide sau tarte. O tartă aromată și delicioasă cu fulgi de ovăz va diversifica cu succes dejunul de fiecare zi.Aceasta dovedește faptul că mâncarea folositoare și nutritivă poate și trebuie să fie gustoasă. Puteți adăuga la fulgi orice fructe congelate, cea mai aromată tartă fiind cea cu vișină.

Ingrediente
– 12 linguri de fulgi de ovăz
– 1 ou
– nuci
– 3 linguri de zahăr
– 1.5 pahar de apă
– 50 g de vișine
– 1 măr
– scorțișoară

Mod de preparare
Turnați apă clocotită peste fulgii de ovăz și lăsați-i să stea timp de 5 minute.Adăugați mărul tăiat cuburi, vișina, zahărul și oul. Amestecați.Turnați aluatul din fulgi de ovăz într-o formă de copt, preventiv unsă cu ulei. Presărați cu scorțișoară și nuci tocate.Coaceți tarta la temperatura de 180°C timp de 30 de minute.
Sursa rețetă:https://bucatarul.eu/fulgi-de-ovaz-pregatiti-intr-un-mod-deosebit-cel-mai-extraordinar-dejun-pentru-diminetile-reci/

loading...

Add comment