Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
terci-de-hrisca-cu-nuci

Rețeta de terci de hrișcă cu nuci și miere – glanda tiroidă pare să se nască din nou

Glanda tiroida este o glanda endocrina, care are forma de fluture. Este situata la baza gatului, lungimea fiecarui lob nu depaseste 5 cm, iar greutatea sa nu depaseste 30 de grame la adult.Glanda tiroida are un rol esențial în reglarea metabolismului și a funcțiilor vitale ale organismului. Afectiunile tiroidei sunt cauzate de diverse dereglări ale producției de hormoni care, dacă nu sunt tratate la timp, se pot agrava și cauza alte probleme de sanatate.

Terciul de hrișcă cu nuci și miere se presupune că este bun pentru îmbunătățirea funcției glandei tiroide.Hrișca, un ingredient considerat de multe persoane ca fiind benefic pentru organism, se găsește în numeroase forme, de la boabe până la făină. Pe măsură ce specialiștii în nutriție au descoperit și au popularizat proprietățile și beneficiile sale remarcabile, hrișca a devenit tot mai iubită și mai apreciată și în România.

Cum se prepară terciul de hrișcă cu nuci și miere.
Hrișcă pentru glanda tiroidă se prepară foarte simplu.Hrișcă pentru glanda tiroidă se prepară foarte simplu.Vom avea nevoie de următoarele ingredinte: un pahar de terci de hrișcă, 1 pahar de nuci și 4-5 linguri de miere organică.Se macină hrișca cu o rășniță de cafea, iar nucile se dau prin mașina de tocat sau se rup bucățele mici.Apoi se amestecă toate 3 ingredientele și se pun într-un borcan de sticlă cu capac și se păstrează la frigider.Se ia câte o linguriță din acest terci de trei ori pe zi, înainte de mese.

Dacă încă nu ai încercat să consumi hrișcă preparată în acest mod, îți recomand să faci acest lucru cât mai repede posibil.Sunt convins că vei savura acest terci.În plus, acest terci de hrișcă cu nuci și miere are un conținut redus de grăsimi și calorii.

Hrișca este folosită activ în domeniul cosmetologiei.Măști, creme, scruburi sunt făcute din ea – nu numai pentru față, ci și pentru picioare, mâini și întregul corp.Hrișca este, de asemenea, adăugată la remedii pentru păr.

Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile în acest articol sunt cu scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați orice alte tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a consuma acest terci.

loading...

Add comment