Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
ulei-de-masline-si-lamaie

Stoarce o lămâie într-o lingură de ulei de măsline și vă veți aminti pentru tot restul vieții

Stoarce o lămâie și amestecă cu o lingură de ulei de măsline.Îți vei aminti toată viața de acest remediu și nu vei mai renunța la el.Combinatia dintre ulei de masline si suc de lamaie face minuni pentru organismul nostru.Atat sucul de lamaie, cat si uleiul de masline prezinta numeroase proprietati benefice pentru sanatatea noastra.

Veți avea nevoie de aproximativ 1 lingură de ulei de măsline și sucul proaspăt de la o lămâie.Se toarnă într-un castron și se amestecă bine cu o lingură.Și este gata.Grecii și romanii numeau uleiul de măsline, “aurul lichid” pentru că îi apreciau valoarea. N-ar trebui să vă lipsească uleiul de măsline din alimentația zilnică.

Un astfel de remediu pe cât de banal pe atât de eficient este şi următoarea combinaţie dintre uleiul de măsline şi zeama de lămâie, ingrediente pe care le avem la îndemână.Este un remediul ideal pentru combaterea constipației. Are un puternic efect antioxidant, ajutând şi la digestie, activează funcţia vezicii urinare şi elimină constipaţia datorită puterii ei de lubrifiere a mucoasei digestive.Este bun și pentru sănătatea inimii, datorită uleiului de măsline care conţine foarte multe vitamine şi acizi graşi, aceştia controlând şi îmbunătăţesc circulaţia sangvină, reglând şi nivelul colesterolului.

Aceasta combinatie este un anti-inflamator puternic,care poate fi de mare ajutor la tratarea bolilor anti-inflamatorii,cum ar fi guta si reumatismul.Îmbunătățește calitatea părului, a unghiilor și a pielii.Pentru unghii care se exfoliază, ţineţi-le 10 minute într-un bol cu ulei de măsline şi suc de lămâie înainte de culcare, ungeţi unghiile de câte ori aveţi timpul necesar cu acestă combinaţie.

Pentru a combate oboseala și disconfortul de dimineață, nimic nu este mai bun decât acest remediu cu o lingură de ulei de măsline și lămâie.Este posibil ca organismul să fie intoxicat ca urmare a unei alimentații proaste sau a unor afecțiuni cauzate de supraîncărcarea ficatului și a colecistului.Acest amestec drenează ficatul şi vezica biliară.

Sucul de lamaie si uleiul de masline sunt niste ingrediente pline de beneficii pentru sanatatea noastra.O lingură din această combinație,este suficientă pe zi.

Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile în acest articol sunt cu scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați orice alte tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a consuma acest tratament naturist.

loading...

Add comment