Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
suc-de-telina

Sucul de țelină stimulează pierderea în greutate,întărește oasele și scade tensiunea arterială

Sucul de țelină este un mod simplu și delicios de a-ți începe ziua.Este o opțiune deosebit de grozavă dacă nu te simți bine, deoarece întărește sistemul imunitar, ajută digestia și are proprietăți antiinflamatorii naturale.Poate ajuta și în cazul pielii îmbătrânite.Sucul de țelină ajută, de asemenea, la detoxifierea organismului, deoarece conține mulți antioxidanți și enzime care sunt esențiale pentru eliminarea toxinelor din organism.

Consumul de suc de țelină dimineața pe stomacul gol ajută la stimularea metabolismului, deoarece vă oferă nutrienți esențiali care sunt necesari pentru buna funcționare a organelor și pentru producerea celulelor.Dacă încercați să slăbiți, sucul de țelină este o modalitate excelentă de a vă umple burta cu suc bogat în nutrienți, cu un conținut scăzut de calorii și cu multe beneficii pentru sănătate.

Datorita continutului ridicat de antioxidanti, telina este benefica pentru sanatatea pielii si te poate ajuta sa previi boli precum diabetul si cancerul.
Sucul de țelină este bun pentru inimă, tensiune arterială, ochi, păr și unghii.Totodată, fiind bogat în vitamina K, contribuie la întărirea oaselor.Vitamina K este necesară pentru metabolismul osos și oferă protecție împotriva dezvoltării osteoporozei. Țelina conține, de asemenea, niveluri ridicate de calciu și siliciu, care ajută la întărirea și regenerarea oaselor.

Se știe că consumul de suc de țelină reduce colesterolul rău.Pe lângă scăderea nivelului de colesterol, compusul numit n-butilftalidă găsit în sucul de țelină poate scădea tensiunea arterială prin reducerea acumulării de depozite de grăsime în artere și creșterea elasticității pereților arterelor.

Multe persoane care beau sucul raportează că tenul lor este mai clar și văd o reducere a aspectului ridurilor și a petelor de vârstă.

Cum se prepară sucul de țelină.
Avem nevoie doar de un blender, o tulpină de țelină de mărime medie și apă.Se spală țelina bine, se adaugă tulpina curățată și se mixează până se obține un amestec omogen.Se servește proaspăt cu sau fără gheață.Rețeta de suc de țelină consumată dimineață poate ajuta la reducerea inflamației, la îmbunătățirea sănătății inimii și la creșterea imunității.Indiferent cine ești, unde locuiești sau ce dietă urmează, consumul de suc de țelină va fi o practică extrem de benefică de incorporat în viața ta. Este o alegere sănătoasă și plăcută la gust.

loading...

Add comment