Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
legume si ierburi

8 Legume și Ierburi pe care le poți crește în casă sau balcon

Cultivarea legumelor și a ierburilor în casă poate fi o modalitate excelentă de a avea acces la produse proaspete și sănătoase pe tot parcursul anului. Iată opt legume și ierburi pe care le poți crește în interiorul casei tale:

Pătrunjel.
Pătrunjelul este una dintre cele mai ușor de crescut ierburi în casă. Poate fi cultivat în ghivece sau containere, într-un loc luminos și bine aerisit.

Mărar.
Mărarul este o altă plantă ierboasă care poate fi crescută cu succes în interior. Are un gust minunat și este ideal pentru a adăuga savoare bucatelor.

Busuioc.
Busuiocul este o plantă aromată populară și poate fi crescut cu succes în interior. Poate fi folosit într-o varietate de preparate culinare, în special în rețetele italiene.

Cimbru.
Cimbrul este o plantă aromată și condimentară delicioasă. Are un gust puternic și poate fi cultivat cu succes în ghivece sau cutii pe fereastră.

Rucola.
Rucola este o salată cu frunze verzi cu un gust ușor picant. Poate fi cultivată în ghivece și poate fi recoltată pe măsură ce crește.

Sparanghel.
Sparanghelul poate fi crescut în ghivece sau containere într-un loc luminos și poate oferi tulpini de sparanghel proaspete și gustoase.

Roșii cherry.
Roșiile cherry pot fi cultivate în ghivece mari sau containere pe terasa sau balconul tău. Asigură-le suficientă lumină solară și apă pentru a le menține sănătoase.

Ardei.
Ardeii pot fi crescuți în interior în ghivece. Există variante de ardei dulci potriviți pentru cultivarea în casă, iar aceștia pot fi folosiți în rețete diverse.

Asigură-te că oferi plantelor tale suficientă lumină solară, udat moderat, și folosește un sol potrivit pentru a le ajuta să crească sănătoase. De asemenea, poți considera utilizarea unor ferestre sau iluminat suplimentar, cum ar fi becurile cu spectru complet, pentru a menține plantele sănătoase în interior. Cultivarea legumelor și a ierburilor în casă poate fi o activitate distractivă și satisfăcătoare și îți permite să ai mereu la îndemână ingrediente proaspete pentru preparatele tale culinare.

loading...

Add comment