Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
usturoi-in-toaleta

Pune un câtel de usturoi în toaletă peste noapte. Crede-mă vei fi uimit de ce poate face.Nu vei regreta că ai încercat asta!

Usturoiul este o plantă aromatică cu proprietăți antibacteriene și antifungice. Aceste proprietăți îl fac un remediu natural eficient pentru curățarea și dezinfectarea toaletei.

Iată câteva modalități de a folosi usturoiul pentru igiena și curățenia toaletei:

Pune un cățel de usturoi tăiat în jumătate în toaletă înainte de a merge la culcare. Usturoiul va elibera aromele sale puternice în timpul nopții, ajutând la eliminarea mirosurilor neplăcute.

Amestecă oțet de mere și usturoi pentru a crea o soluție de curățare naturală. Adaugă câteva căței de usturoi zdrobiți într-un borcan cu oțet de mere. Lasă amestecul să stea timp de câteva zile, apoi folosește-l pentru a curăța toaleta.

Fă o pastă de usturoi pentru a îndepărta petele de pe toaletă. Amesteca usturoi zdrobit cu bicarbonat de sodiu și apă pentru a obține o pastă. Aplică pasta pe pete și las-o să acționeze timp de câteva minute, apoi clătește cu apă caldă.

Iată câteva sfaturi pentru a folosi usturoiul în siguranță pentru curățarea toaletei:
Poartă mănuși de protecție pentru a evita contactul cu pielea.
Clătește bine toaleta după utilizare, pentru a îndepărta orice reziduuri de usturoi.
Dacă ai pielea sensibilă, testează soluția de curățare pe o zonă mică a toaletei înainte de a o folosi pe toată suprafața.

Usturoiul este un remediu natural eficient pentru curățarea și dezinfectarea toaletei. Este ieftin, ușor de găsit și nu necesită ingrediente sau echipamente speciale.

loading...

Add comment