Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Munții Apuseni, pe locul 6 în topul CNN al celor mai frumoase locuri din Europa

Munții Apuseni se află pe locul 6 din 20 într-un top CNN cu cele mai frumoase locuri din Europa.

Jurnaliștii de la CNN Travel descriu munții românești ca fiind cel mai bine păstrat secret din Europa de Est.

Impresionaţi de munţii împăduriţi şi peşterile care apar la tot pasul, ziariştii americani pun Apusenii pe unul dintre locurile fruntaşe în topul lor. „Timpul stă pe loc aici”, spun ei, în timp ce laudă aerul curat şi viaţa sălbatică.

„Acești munți sunt izolați, cu păduri străvechi și peșteri de calcar care coboară în râuri subterane la fiecare pas. Timpul stă în loc aici și având prea puține lucruri de făcut, nu îți rămâne decât să respiri aerul încărcat de miros de pin și să admiri sălbăticia din jur. Lupii se plimbă printre copaci și prăvălesc printre copaci, cu acvile care planează deasupra”, scriu jurnaliștii de la CNN.

În clasamentul menţionat, Munţii Apuseni au fost surclasaţi de Lacul Inari din Finlanda, Insulele Lofoten din Norvegia, Insulele Shetland din Scoţia, Regiunea grecească Zagori şi Regiunea Yorkshire Dales din Anglia.

loading...