Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ana are 19 ani şi a dispărut sâmbătă din Borca. Dacă o vedeţi sunaţi la 112

O adolescentă în vârstă de 19 ani, cunoscută cu afecțiuni medicale-sindromul Down, a dispărut din comuna Borca şi este căutată acum de Poliţie.

Alarma a fost dată de o femeie de 55 de ani care a sesizat poliţia că Vasiluca Ana în vârstă de 19 ani cunoscută cu afecțiuni medicale-sindromul Down a plecat sâmbătă în mod voluntar de la domiciliul din comuna Borca, unde se afla sub supravegherea unei rude şi nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime 1.45 metri, greutate – aproximativ 65 de kilograme, constituție robusta, ochi căprui cu formă asiatică.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu un hanorac de culoare verde, pantaloni tip training de culoare negru, încălțăminte tip balerini de culoare albastru închis.

Aceasta este cunoscută cu afecțiuni medicale-sindromul Down.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Bicaz au efectuat verificări pe raza localității Borca, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/fata-disparuta-ana-vasiluca-borca-611103.html?

loading...