Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum i s-a schimbat viața lui Narcis Ianău, tânărul cu voce de aur, participant la prima editie Romanii au Talent

Aum 9 ani, Narcis Ianău făcea furori la Românii au talent cu vocea lui specială.

Copilul teribil descoperit la Romanii au talent, Narcis Iustin Ianau, a cantat pentru prima oara, la varsta de 5 ani, in corul bisericii. O astepta acolo pe matusa lui, Elena, care era la repetitii, si, cand a auzit corul, a inceput sa cante si el. Dirijorul si-a dat seama ca are o voce de exceptie, l-a luat in cor, dar l-a asezat cu fetele, in randul sopranelor. A ramas acolo vreme de 4 ani. Ceilalti copii, povesteste Narcis, radeau de vocea lui, lucru care il mahnea nespus. „Radeau de mine, spuneau ca am voce de fata”, spune Narcis Iustin Ianau, care nu s-a dat batut, chiar daca a trecut prin clipe grele. A stat retras toata copilaria lui, fara prea multi prieteni, a fost luat in batjocura, batut si respins de catre unii colegi si a plans aproape in fiecare zi.

Dupa concurs, tatal lui a marturisit chiar ca se temea ca spectatorii o sa rada de Narcis Iustin si era emotionat ca, in loc sa o faca, l-au aplaudat la scena deschisa.Iată cum s-a schimbat viața lui de când a participat la concursul de talente!

Astăzi, la 25 de ani, Narcis este un artist în toată regula, aplaudat la scena deschisă în toate colțurile lumii.După ce a terminat conservatorul de la Cluj a semnat un contract de colaborare cu producătorul lui Andreea Bocelli și a ajuns să împartă scena cu Sarah Brightman, artista britanică cu sute de discuri de aur și de platină.

Narcis Ianău are o carieră muzicală de invidiat, tânărul din Bacău colaborând cu artiști de renume mondial.Narcis a susținut spectacole în Tokyo, Sao Paolo, Moscova, Berlin, din New York, Los Angeles și nu numai, vocea sa fiind apreciată pe plan internațional.

În copilărie lucrurile au stat diferit pentru artist, după cum mărturisește.
Când eram copil, chiar nu-mi doream să fiu în centrul atenției, nu-mi doream absolut nimic. Eu am fost hărțuit doar pentru că eram diferit, doar pentru că eram băiatul care nu joacă fotbal, care cânta cu voce de fată, care se întrece la învățătură cu celelalte fete și nu iese la joacă cu ceilalți băieți’, a povestit Narcis Ianău în cadrul unui interviu oferit pentru Pro TV.

loading...