Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Tânăr orfan din Gherla, admis la două facultăți de la UBB Cluj, la admiterea din 2021. Jos pălăria!

Gheorghe Raus, un tânăr de 18 ani de la Unitate de tip familial din Gherla, a reușit să intre la două facultăți de la UBB Cluj.

Ghiță, așa cum îi spun apropiații, a fost un elev extrem de silitor, perseverent și dornic de cunoaștere pe parcursul celor 12 ani de școală. El a depus maximă străduință și a obținut rezultate deosebite la Bacalaureat, iar acum a fost admis la 2 facultăți importante din cadrul UBB Cluj (FSEGA și Sociologie și Asistență Socială), pe locurile fără taxă.

”Ghiță, ai demonstrat că numai învăţând și muncind poți reuși în viața. Suntem foarte mândri de tine, ne-ai făcut o mare bucurie!

De azi ești student la UBB Cluj, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, specializarea Resurse Umane. Să ai succes deplin în noua etapă a vieții, să rămâi același tânăr bun și înțelept, și să continui să înveți cu aceeași determinare pentru a-ți atinge visul!”, spun cei care l-au crescut.

Sursa: https://www.stiridecluj.ro/social/tanar-orfan-din-gherla-admis-la-doua-facultati-de-la-ubb-cluj-la-admiterea-din-2021-jos-palaria-foto

loading...