Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Eu știu una și bună: Omul care iubește nu înșală. Chiar dacă poate, chiar dacă are ocazia, chiar dacă e provocat. Astea sunt scuze. Când în suflet ai iubire, nu mai e loc în pat pentru altcineva

Oamenii calca stramb. Unii doar o data, altii de mai multe ori.

Unii pentru ca au impresia ca e ceva ce merita facut in viata, altii pentru ca se cred puternici si destepti. Unii insala pentru ca pot, altii pentru ca li s-a ivit ocazia si cineva i-a provocat de-a dreptul.

Totusi, oricare ar fi motivul, eu chiar nu cred ca e intemeiat. Cand iubesti, iubesti si punct, Sunt unii care cred ca daca ei au fost inselati, atunci trebuie sa insele si ei, De ce sa ranesti asa cum ai fost ranit?

De ce sa fii unul din acei oameni care nu stiu sa respecte o relatie, o iubire, un alt om? Nu e un motiv bun, nici macar acesta.

Eu stiu una si buna: Omul care iubeste nu insala. Chiar daca poate, chiar daca are ocazia, chiar daca e provocat. Astea sunt scuze. Cand in suflet ai iubire, nu mai e loc in pat pentru altcineva.

Poate ca intr-adevar nu a fost niciodata vorba de sentimente in acea aventura si curiozitatea a invins ratiunea, dar daca a invins si iubirea pentru cealalta persoana, atunci e acea iubire atat de puternica?

Cu toate astea, toti meritam o a doua sansa, indiferent despre ce greseli ar fi vorba. Unii au nevoie sa faca o astfel de greseala

pentru a-si da seama ce pot pierde de fapt, cat. Altii nu se invata minte niciodata pana cand nu e prea tarziu.

Si continua sa faca greseli pana cand acestea devin o obisnuinta. Tocmai de asta e bine sa ierti, dar nu e bine sa ierti prea mult.

Mie imi place sa cred si sa sper ca nu au mai ramas

chiar atat de putini oameni care pot ramane loiali si fideli.

Pana la urma e vorba doar despre a alege cu sufletul, apoi despre a iubi si a respecta toata viata ce ai ales. Sau macar atat cat e sa fie.
Sursa: https://ombun.net

loading...