Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum sa scapi usor de tantari cu zat de cafea

In fiecare an, ne luptam cand apar tantarii. Oricat de mici si nesemnificative sunt, sa recunoastem, ne ingreuneaza viata. Intepaturi, mancarime, umflaturi, zgomote iritante noaptea, tantarul face totul pentru a fi inamicul nostru. Exista cateva sfaturi naturale care ne pot ajuta sa scapam de el. Ce zici de zatul de cafea?

Zațul de cafea este o armă formidabilă împotriva insectelor din pricina mirosului puternic. Agenția pentru Protecția Mediului din SUA spune că zațul de cafea e eficient împotriva insectelor ca țânțarii și căpușele.

Cum majoritatea insectelor au un puternic simț al mirosului, iar zațul de cafea are un zi intens mai ales atunci când este ars, de aceea această metodă funcționează 100%. În plus, prin arderea zațului de cafea, acesta va emite un fum care va fi asociat cu pericolul, determinându-i pe țânțari să se îndepărteze de tine.

Cum se face: se usucă zațul de cafea la soare timp de câteva ore, până când devine complet uscat, apoi întindeți zațul de cafea într-o tavă de aluminiu sau alt recipient acoperit cu folie de aluminiu care poate rezista la flacără și căldură. Iar seara ardeți zațul de cafea cu un chibrit, arată DC News.

Tantarii nu suporta mirosul sau foarte puternic, mai ales atunci cand este ars.Zațul de cafea este eficient impotriva parazitilor de tot felul: tantari, albine, muste, capuse. Zatul de cafea este o arma formidabila impotriva insectelor. Secretul lui? Mirosul său puternic.

loading...