Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Spuneți de 3 ori dimineața și de 3 ori seara rugăciunea Împărate Ceresc!

Vreți să scăpați de uneltirile diavolești? Ascultați sfatul părintelui Calistrat și spuneți de 3 ori pe zi, dimineața și de 3 ori seara, una dintre cele mai puternice rugăciuni care există:

Împărate ceresc! Veți fi surprinși să vedeți cum vi se va schimba viața.

Datează de la sfârșitul primului mileniu al erei creștine

Deși nu se știe care sunt originea și autorul acestei rugăciuni, se crede că rugăciunea Împărate ceresc datează de la sfârșitul primului mileniu al erei creștine și este, una dintre cele mai cunoscută rugăciuni, după Tatăl nostrum și Psalmul 50 al lui David.

Chiar dacă face parte din rugăciunile începătoare, aceasta este extrem de puternică și vă scapă de curăță de lucrarea necurată a diavolului. De asemenea, se spune că cine vrea să cheme Duhul Sfânt înaintea de a începe orice lucru, trebuie să spună această minunată rugăciune.

“Împărate Ceresc, Mângâietorule, Duhul Adevărului, Care pretutindenea ești și toate le plinești, Vistierul bunătăților și Dătătorule de viață, vino și Te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea, și mântuiește, Bunule, sufletele noastre.Amin!”.
Sursa: https://frumusetesisuflet.ro

loading...