Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Scorpionul, ingerul cazut care lumineaza intunericul cu stralucirea sa. Cum e sa traiesti cu el, ce obiceiuri are

Scorpionul este unul dintre cele mai importante semne ale zodiacului. Arata ca un inger cazut care danseaza in intuneric. Acesta lumineaza noaptea si aduce o noua intelegere a situatiilor de criza in lume.

Profunzimea sa de perceptie si capacitatea de a fi cu adevarat sincer sunt evidente pentru toti cei pe care ii intalneste.

Adanc in el este o forta puternica. Cu toate acestea, puterea sa este inconjurata de ranile si cicatricile din trecut. O mare de emotii trece prin el si intelege durerea ca nimeni altul.

Scorpionul este unul dintre cele mai realiste semne zodiacale; niciodata nu vei reusi sa manipulezi un Scorpion.

Scorpionul este un prieten fidel și devotat. Se caracterizează prin: devotament față de familie și prieteni; tenacitate și determinare; exigență cu el însuși și cu cei din jur; simț practic în detrimentul idealurilor înalte; atracție spre mister și ocultism; tendința de a face alianțe și de a păstra secrete.

Scorpionul este angajatul ideal: dă totul, muncește fără să se uite la ceas, rezolvă, mobilizează, raportează – totul, la același cost ca orice angajat mediocru din companie. Este potrivit ca lider de echipă, având o mare capacitate de mobilizare și coordonare. Uneori, este supraexploatat de angajator sau de superiorii ierarhici, ceea ce îi va pune sănătatea în pericol. În acest moment, s-ar putea să lase un mare gol în urma lui, plecând să muncească pe cont propriu, ca întreprinzător privat sau ca liber profesionist.

Scorpionul este un partener fidel și un aliat prețios atâta timp cât îi împărtășești interesele și convingerile. Însă dacă se simte trădat, e bine să te ferești de mânia lui.

Bărbatul Scorpion are un farmec misterios și nu pare niciodată cu adevărat deschis. Nicio femeie nu se va bucura de întreaga lui încredere din primul moment. Trebuie să-i câștigi respectul pas cu pas, printr-un comportament ireproșabil. Tachinarea și oferirea cu parcimonie a afecțiunii nu sunt deloc indicate în relația cu un Scorpion. Este, oricum, o fire suspicioasă și dacă-i induci frustrări, va fi tentat să se răzbune, chinuindu-te și umilindu-te. Oferă-i totul sau nimic.

Femeia născută în Zodia Scorpionului este: pasionată de casă și bucătărie; dominatoare; perseverentă în convingeri și decizii; tipicară și cicălitoare.

loading...