Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Respectă cele 10 legi ale Universului și vei avea liniște și fericire.

Universul are legile și regulile proprii. Ca să fiți fericiți și să aveți succes, trebuie să le respectați. Omul nu poate trăi în armonie dacă încălcă permanent aceste legi. Țineți minte aceste 10 legi!

1.Legea schimbului de energie
Echilibrul trebuie păstrat în toate domeniile vieții. Dacă ceva a venit, înseamnă că de undeva a plecat. Pentru a obține ceva, trebuie să renunțați la ceva. De exemplu, nu vă puteți îmbogăți dacă nu cheltuiți bani. Trebuie să faceți schimb de bani. La fel e și în dragoste. Doriți să fiți iubit de cineva? Faceți la fel.

2.Legea cererii
Dacă nu cerem nimic de la viață, nu primim nimic. Vă doriți ceva anume? Cereți acest lucru de la Univers!

3.Legea cauzei
Tot ce se întâmplă în viața noastră nu este pur și simplu. Pentru tot există o cauză. Ea se poate ascunde în acțiunile, gândurile și faptele dumneavoastră. Întotdeauna căutați cauza în voi înșivă.

4.Legea atracției
Ați auzit această frază: ”Asemănarea atrage asemănare”? Dumneavoastră atrageți ceea ce aveți în interior. Dacă cumpărați produse ieftine și încercați să economisți în tot, atunci aceasta este ceea ce atrageți. Doriți să trăiți bine, răsfățați-vă!

5.Legea bumerangului
În viață nimic nu se întâmplă pur și simplu. Toate faptele dumneavoastră vi se vor întoarce. Atât ce le rele, cât și cele bune.

6.Legea evoluției
Viața se schimbă și noi trebuie să mergem înainte. Țineți pasul cu timpul, nu stați pe loc.

7.Legea diferențelor
Cu toții suntem foarte diferiți. Și acesta este un avantaj imens. Fiecare are calea proprie, care nu seamănă cu a nimănui.

8.Legea obstacolelor
Nimic nu se obține simplu în viață. Dacă doriți să realizați ceva, trebuie să depăsiți obstacolele pe care Universul vi le pregătește. Treceți peste ele și veți reuși!

9.Legea alegerii
În orice situație există o alegere. Întotdeauna puteți să refuzați sau să acceptați. Și fiecare din noi poartă răspundere în fața Universului pentru propria alegere.

10.Legea prosperității
Avem exact atât cât considerăm că merităm. Vă considerați niște ratați? Așa veți și fi. Vă considerați capabili? Asta veți primi. Aveți griijă de propriile gânduri, ele se materializează!Fiți fericiți!
Sursa: retete-usoare.info

loading...