Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Limonada cu tei. Este aromata, gustoasa si foarte sanatoasa. Perfecta pentru zilele calduroase

Ingrediente:
Doua maini de tei proaspat inflorit
Lamaie – 1 buc.
Miere – 2-3 linguri
Apa – 3 l

Mod de preparare:
Incepem cu o procedura foarte placuta – vom colecta flori parfumate de tei.
Apoi, trebuie sa fie uscati-le putin la soare.Intr-un borcan de 3 litri, asezati doua maini bune de flori proaspete si adaugati doua-trei linguri de miere.Apoi taiati lamaia cu tot cu coaja, aruncati-o in borcan si umpleti cu apa.

Se amesteca totul pentru a dizolva mierea mai repede.Acoperiti borcanul cu o carpa naturala si puneti-l la soare (sau cel putin pe o fereastra) timp de cel putin 6-8 ore.Pentru un gust mai intens, puteti lasa limonada mai mult timp – pentru o zi.La lumina soarelui intensa, procesul va fi mult mai rapid decat pe o fereastra sau intr-un apartament in care soarele nu ajunge direct.

Strecuram limonada printr-o sita stoarcand lamaia pentru un gust mai bogat.Dati la frigider si apoi puteti sa serviti, are un gust incredibil.Teiul poate fi combinat cu alte ierburi sau fructe adecvate, cum ar fi menta, busuioc, cimbru etc.

loading...