Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 tipuri de oameni toxici pe care ar trebui să-i scoți din viața ta

Analizează puțin cercul tău de prieteni și verifica, dacă nu cumva în el sunt anumite persoane toxice, care nu te ajuta sa evoluezi, nu te încurajează în ceea ce faci și sunt gata oricand sa te trădeze.

Mai jos veți găsi 5 tipuri de oameni toxici pe care trebuie să-i excluzi din viața ta sau să încerci să îi eviți.

1.Oamenii care te cauta doar cand au nevoie de ceva.
Poate fi vorba de un membru al familiei sau de un prieten care se interesează ce faci, unde ești și cum te simți, doar atunci cand are nevoie de ajutorul tău.Niciodată nu-ți oferă o mână de ajutor atunci cand ai tu nevoie de el, ci doar profita de bunatatea ta. De îndată ce nu-i mai esti de folos, începe iar sa te ignore.

2.Oamenii care se victimizeaza întotdeauna.
Aici vorbim despre cei care arunca intotdeauna vina pe altcineva, chiar daca ei au gresit.În loc să-și recunoască greșeala, aleg să se victimizeze și să dea vina pe cei din jur

3.Oamenii care gândesc negativ.
Exista oameni foarte pesimiști, îngrijorați, care-și răspândesc negativitatea incercand sa-i faca si pe ceilalți sa se simtă ca ei. Dacă o persoana din cercul tău se plange prea mult și gândește negativ întotdeauna, încearcă să o eviți.

4.Oamenii care mint.
Dacă o persoana alege sa te minta, în loc sa-ti spuna adevărul atunci nu merită sa fie prietena cu tine. Rupe legătura cu ea pentru ca mai devreme sau mai tarziu prietenia voastra tot se va sfarsi din cauza minciunilor pe care aceasta persoana le spune.

5.Oamenii care te manipulează.
Din nefericire, unii oameni stau în preajma ta doar pentru că vor sa castige ceva. Fie ca vor sa cunoasca o anumită persoana care se afla în cercul tău, fie că vor sa primească ceva de la tine, aceștia își folosesc toate armele pentru a-ti găsi slabiciunile și a obține ceea ce-și doresc.

loading...