Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Pisica iti arata daca in casa ta e bunastare, pace si armonie

Pisica are darul de a proteja casa si familia de spiritele rele.Poate puțini știu că aceasta te protejează, iar puterea ei magică se întinde și asupra locului în care trăiește.

Pisica este un animal magic cu un sistem unic de bioenergie pozitivă.Probabil ai auzit de mai multe ori despre abilitatea lor de a „vindeca” durerile de cap sau de a scadea stresul din viata oamenilor care au grija de ele. Pisica ta va incerca sa se culce pe locul dureros si, dupa un timp, durerea ta se va domoli si vei incepe sa te simti alinat.Femelele vindeca mai bine afectiunile sistemului nervos si ale organelor interne, pe cand motanii sunt mult mai talentati cand vine vorba despre artroza si spondiloza.

Pisica și locuința
După cum am spus, felina îți poate proteja locuința de rele și blesteme.Pentru a te apăra de acestea, în timpul unei conversații cu o persoană pe care o consideri suspectă de gânduri necurate, poți ține pisica în brațe.Cum mâna stângă o poți mângâia pe gât, iar cu dreapta pe coadă. Așa vei fi în contact total cu animalul.Împreună veți face un câmp energetic pozitiv care să vă protejeze de atacurile rele.Din moment ce felina are legătură cu energia cosmică, aceasta poate atrage energia pozitivă și prosperitatea în locuință și asupra familiei.

Felinelor le place să stea în acele locuri în care simt o energie puternică, precum zonele geopatogene.Ele aleg aceste zone deoarece simt un flux de energie negativă sau apă subterană.Rușii au un ritual interesant când se mută într-o casă nouă. Mai întâi lasă o pisică să intre în locuință pentru a observa comportamentul ei.

Pe viitor ai putea acorda o mai mare atentie gesturilor sale – daca tot revine intr-un anume loc din casa, are o postura tensionata sau se holbeaza la ceva anume.Asemenea gesturi pot fi un semn al unei prezente straine in locuinta.Pentru a ajuta animalul de companie sa elimine aceste energii, fa si tu o rugaciune in locul in care se afla pisica.

loading...