Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Românii au talent. Cine este Ana Maria Mărgean, marea câștigătoare a sezonului 11

Ana-Maria Mărgean este marea câștigătoare a sezonului 11 Românii au Talent.Fetița-ventriloc a obținut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor.

Tânăra în vârstă de 11 ani a fost cea care impresionat-o pe Andra incă de la preselecții și a primit un Golden Buzz, care a trims-o direct în semifinale.Tânăra concurentă a povestit că nu se aștepta să primească Golden Buzz, iar visul de a participa la „Românii au talent” l-a avut de mai mulți ani.

În urmă cu 2 ani, Ana-Maria a descoperit pe YouTube arta ventrilociei. Numerele de ventrilocie i-au asigurat locul în finală Acela a fost momentul în care finalista show-ului prezentat de Smiley și Pavel Bartoș și-a dat seama că vrea să urmeze acest drum, asta și pentru că are ureche muzicală.

„Arta de a vorbi fără să îți miști buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube și am început să o practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă. Am început cu voci, cu exerciții de dicție și am evoluat.Am început să confecționez păpuși din șosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizzie. M-am gândit că aici este cel mai potrivit loc să se lanseze”, a povestit Ana-Maria Mărgean pe scena de la Românii au talent.

Finalista de la Românii au talent studiază canto și pian de mai bine de 6 ani și a câștigat numeroase premii de-a lungul timpului.

A fost o seară plină de emoții și suspans, mai ales pentru cei 11 finaliști. Cu toate acestea, unul singur a ieșit învingător și a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Este vorba despre Ana Maria Mărgean.

loading...