Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Indiferent cât de sincer ești, va fi crezut cel care minte mai frumos.

Indiferent cât de sincer eşti, oricum va fi crezut cel care minte mai frumos. Care minte mai bine. Indiferent cât de sincer ai fi şi ai spune lucrurile, va fi crezut cel care minte mai frumos.

De multe ori nu ne place să ne asociem cu oameni care mint, dar, de fapt, cu toții mințim din când în când.Minciunile iau toate formele și formele, de la omiterea detaliilor până la minciuni plane.Este aproape rezonabil să spunem că minciuna este instinctivă, deoarece chiar și copiii mici mint fără să-și dea seama. Indiferent cât de obișnuit este să minți, este totuși considerat un comportament nepoliticos și rău.

A fi mințit poate fi frustrant și de multe ori rupe legătura de încredere dintre două persoane, provocând probleme în relație.Oamenii recurg la minciuni din atât de multe motive, încât ar fi imposibil să le enumerăm pe toate. Cu toate acestea, dintre cele mai frecvente motive pentru a spune minciuni, evitarea pedepsei este principalul motivator atât pentru copii, cât și pentru adulți. Alte motive tipice includ protejarea pe noi înșine sau pe ceilalți de rău, menținerea confidențialității și evitarea jenării, pentru a numi câteva.

Dar de ce oamenii au tendința uneori să creadă minciunile spuse frumos sau mai bine zis pe cei care mint frumos?
Pentru că oamenii vor să trăiască bine, să fie bine şi au puterea de a crede aceste promisiuni.Lor le place uneori să audă ceea ce vor.Pentru a-și proteja propriile sentimente și pentru a nu fi răniți, ei preferă să audă o minciună frumoasă uneori, decât adevărul care doare.

loading...