Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 ierburi pentru toate problemele posibile ale tiroidei

Ești unul dintre acei oameni care suferă de o afecțiune tiroidiană? Vă întrebați dacă există o modalitate de a susține și vindeca tiroida – în mod natural? Sau poate doriți să preveniți bolile prin susținerea sănătății tiroidei?Deși există multe plante medicinale pentru susținerea tiroidei, iată 5 dintre acestea care pot trata toate problemele posibile ale tiroidei.

1.Alge cu bule (Fucus vesiculosus, bladderwrack).
Această algă are o lungă istorie a utilizării pe bază de plante și este bogată în iod.Funcționarea corectă a tiroidei necesită iod și, prin urmare, majoritatea medicamentelor din plante continuă să vadă defectul vezicii urinare ca fiind important pentru sănătatea tiroidei.

2.Ghimbirul.
Deși din punct de vedere tehnic este un condiment, nu o plantă, ghimbirul a fost folosit în medicina pe bază de plante de secole. Rădăcina de ghimbir este potrivită și pentru hipotiroidism, deoarece conține mult zinc, magneziu și potasiu. Pe lângă iod, acestea sunt alte minerale de care glanda tiroidă trebuie să funcționeze corect.

3.Urzica.
Acesta este adesea considerată o plantă sfântă a ierburilor tiroidiene, deoarece este eficientă atât pentru problemele tiroidiene cât și pentru cele hiperactive. Urzica poate ajuta la transformarea deficitului de iod, făcându-l deosebit de benefic pentru cei cu tiroidă subactivă. Urzica conține și alte vitamine și minerale importante, inclusiv vitaminele A și B6, calciu, fier și magneziu. Urzica este, de asemenea, o sursă de seleniu, o urmă minerală vitală pentru buna funcționare a tiroidei.

4.Echinacea.
Aceasta este o plantă foarte populară și este responsabilă pentru îmbunătățirea funcției sistemului imunitar. Acesta este și motivul pentru care funcționează pentru a susține glanda tiroidă.

5.Lemn dulce.
Dacă suferiți de funcția tiroidiană redusă , care vă provoacă oboseală, această plantă vă poate ajuta.Pe lângă sprijinirea glandei tiroide, îmbunătățește starea de spirit și oferă mai multă energie.

Ca bonus, conține acid glicirretinic, care acționează pentru a inhiba creșterea anumitor tipuri de cancer tiroidian.

loading...