Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 celebrități de peste 80 de ani care continuă să ne încânte cu farmecul lor.

Știm cu toții timpul își lasă amprenta asupra oricui, dar aceste vedete demonstrează că o poți face cu grație în timp ce iubești viața cât mai mult posibil. Jane Fonda este o frumusețe uluitoare la vârsta de 83 de ani, iar toate producțiile în care joacă au „succes” scrise peste tot.Noi am adunat 10 vedete cu vârsta peste 80 de ani care ne învață cum eleganța, dragostea pentru muncă și pozitivitatea vă pot ajuta să câștigați bătălia timpului.

1.Jane Fonda, 83 de ani.


În anul 1962, Jane Fonda a fost o vedetă globală în industria cinematografică. Și în zilele noastre, nu s-au schimbat prea multe. Încă arată la fel de frumoasă ca și atunci, iar rutina ei de fitness are probabil mult de-a face cu ea. Începând de astăzi, caseta ei VHS, Jane Fonda’s Workout, a fost una dintre cele mai populare din toate timpurile și, în ceea ce privește rolul, seria TV în care joacă, Grace și Frankie, este, de asemenea, un mare succes.

2.Brigitte Bardot, 86 de ani.


Cunoscută și sub numele de BB, fosta actriță și-a lăsat moștenirea la modă. Decolteul Bardot poartă numele ei și se referă la un gât larg deschis, care prezintă ambii umeri.

3.Sophia Loren, 86 de ani.


Pe măsură ce trece fiecare an, trebuie să spunem că Sophia Loren devine din ce în ce mai uimitoare. După o pauză de 11 ani, actrița s-a întors în industria cinematografică pentru a juca în filmul Netflix al fiului ei, The Life Ahead.

4.Morgan Freeman, 83 de ani.


Aproape toată lumea recunoaște vocea iconică a lui Morgan Freeman. La 83 de ani, actorul a îmbătrânit grațios și este activ și astăzi.

5.Tom Jones, 80 de ani.


Sir Tom Jones are încă multă energie pentru a cânta și pentru a lucra. În prezent este unul dintre antrenorii emisiunii, The Voice UK.

6.Tina Turner, 81 de ani.


Legenda muzicii este încă la fel de frumoasă ca și ea acum 30 de ani. Și în timp ce s-a retras din muzică, Tina Turner a făcut mai multe apariții pentru autobiografia ei și chiar are un musical dedicat ei.

7.Chuck Norris, 80 de ani.


Chuck Norris și-a dedicat întreaga viață artelor marțiale și filmelor. Și cumva, arată astăzi la fel de proaspăt și de puternic ca la 40 de ani.

8.Al Pacino, 80 de ani.


Al Pacino nu are nevoie de nicio prezentare. La 80 de ani, marele actor joacă într-un serial de televiziune numit Vânători.

9.Martin Sheen, 80 de ani.


Câștigător al Emmy și Globul de Aur, Martin Sheen și-a dedicat întreaga viață filmelor. Și chiar și acum, la 80 de ani, mai apare în filme.

10.Yoko Ono, 87 de ani.


La 87 de ani, fosta soție a membrului Beatles, John Lennon, Yoko Ono, este încă la fel de grațioasă ca întotdeauna, deși își petrece cea mai mare parte a timpului acasă în aceste zile.

loading...