Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Să nu ai așteptări de la nimeni. Lucrurile frumoase vin de la Dumnezeu

Majoritatea dintre noi devin dezamăgiți când așteptările noastre nu sunt îndeplinite.Am crezut că cineva va fi ceva, va face ceva – și nu au reușit, și, în mod natural, devenim dezamăgiți.Dar dacă vei avea succes, important este să nu te aștepți la nimic de la cineva pe care nu ești dispus să îl faci pentru tine.

Nu te aștepta ca oamenii să fie de acord de fiecare dată când vorbești. Dacă ești genul de persoană care dorește ca oamenii să fie de acord cu tot ce spui de fiecare dată când vorbești … fii gata să experimentezi o mulțime de dezamăgiri.

Nu vă așteptați ca ceilalți să rămână când sunt gata de plecare. Unii oameni vor veni în viața ta și vor rămâne, dar mulți vor veni și vor pleca – și trebuie să știi cum să le dai drumul celor care nu mai vor să fie acolo. Sunt cei care rămân, cei care stau lângă tine în vremuri bune și rele, care sunt importanți în viața ta. Și vor exista chiar momente în care trebuie să stați singur – nu o experiență distractivă, ci una care vă va învăța rezistența și puterea.

Nu te aștepta ca ceilalți să știe la ce te gândești când te cunoști pe tine însuți. Nu te poți aștepta ca altcineva să înțeleagă la ce te gândești dacă nu-ți poți articula gândurile. Înțelegerea propriilor noastre gânduri este mai importantă decât a căuta opinia altora.

Nu te aștepta ca ceilalți să repare lucrurile atunci când nu găsești soluții pentru tine. Este OK să nu știi cum să remediezi ceva. Ceea ce nu este în regulă este să dai vina pe alții pentru că nu au putut să o remedieze.

Să nu ai așteptări de la nimeni. Lucrurile frumoase vin în final de la Dumnezeu.Toate lucrurile bune din viața noastră provin de la Dumnezeu. În noi înșine, nu putem face nimic. Slujba pe care o avem, nu ne-am priceput, am primit-o de la Dumnezeu. Familia pe care o avem, nu am primit-o pentru că o merităm, am primit-o ca un dar de la Dumnezeu. Casa, mașina, vacanțele – toate sunt daruri de la Tatăl nostru ceresc.Nu trebuie să ne facem griji pentru că nu am fost niciodată cei care l-am obținut, câștigat, meritat, oricum. Totul este de la El.

loading...