Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Lămâie și Chia, cel mai mare arzător de grăsimi din vremurile recente.

Amestecul de semințe de chia cu lămâie este un remediu natural care este foarte apreciat datorită conținutului său bogat de nutrienți esențiali și a multitudinii de proprietăți medicinale.

Una dintre cele mai simple modalități de a include semințele de chia în dieta ta este să le adaugi în apa ta, făcând apă chia. Acest amestec face o băutură foarte răcoritoare, perfectă pentru a savura primul lucru dimineața sau după un antrenament la sală, atunci când este posibil să aveți nevoie de puțină hidratare în corp.

Nu sunt medic, dietetician sau nutriționist, așa că nu voi enumera niciun beneficiu pentru sănătate.

Ce vă pot spune este că apa de chia:
Este o băutură hidratantă bună. Este minunată pentru călătoriile cu avionul, când poți tinde să te deshidratezi foarte ușor. Pur și simplu aduceți un mic recipient cu semințe și adăugați-le în sticla de apă odată în avion. Este, de asemenea, excelent înainte și după antrenament – luați o sticlă de apă chia cu dvs. la sală și nu veți fi doar superhidratat, dar veți obține niște arăți grozave de la oamenii care se întreabă ce beți.

Vă oferă multă energie fără a vă menține treaz, așa cum ar face zahărul sau cofeina. Face o băutură energetică naturală minunată.

Datorită conținutului lor de fibre solubile și a cojii absorbante de apă, semințele de chia sunt destul de pline și vă pot ajuta să vă mențineți sătui mai mult timp.Deci, vă ajută să vă mențineți greutatea dorită.

Există multe afirmații pe internet conform cărora semințele de chia vă reduc apetitul și vă favorizează pierderea în greutate. Teoria funcționării este că, din moment ce semințele de chia sunt pline și bogate în fibre, acestea vă mențin mai plin mai mult timp. Fibrele și antioxidanții ajută la eliminarea țesutului adipos și previn acumularea de deșeuri și grăsimi.Prin urmare, pot ajuta la prevenirea supraalimentării.Potrivit cercetărilor din 2015, sursa de încredere, consumul a 30 de grame de fibre zilnic vă poate ajuta să pierdeți în greutate la fel de mult ca și când ați urma o dietă mai complicată.

loading...