Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dacă o persoană iubește pisicile, atunci este sănătoasă psihologic

Unii oameni, din motive complet inexplicabile, au o antipatie față de pisici. Psihologii spun că acesta este un motiv pentru a vă analiza viața și a schimba ceva în ea. Majoritatea oamenilor au o atitudine pozitivă față de reprezentanții familiei feline, cu atât mai puțin dintre cei care alungă animalele, sunt iritați, nu pot fi aproape de cei cu patru picioare.

Potrivit experților, scopul pisicilor în viața umană nu este numai de a prinde șoareci și șobolani, ci și de a restabili biocâmpul uman. Aceste animale au un sistem bioenergetic unic, care poate rezona cu biocâmpul uman. Și o pisică din casă este, de asemenea, un indicator precis al energiei din casă. Dacă energia este pozitivă, pisica mănâncă bine, doarme și se spală bine. Și în timpul scandalurilor, certurilor, pisica devine nervoasă, țipă puternic, nu se îngrijește și chiar strică lucrurile personale.

Acordați atenție, când cineva îl jignește pe copil, pisica va veni cu siguranță la el și va mângâia, așa că încearcă să redea liniștea sufletească. Mai mult decât atât, pisicile într-un mod de neînțeles determină cine are dreptate și cine este vinovat de o ceartă și întotdeauna îl apără pe cel care ia poziția corectă.

Un fapt uimitor – conform statisticilor, 90% dintre persoanele cu dependență de alcool nu-i plac pisicile, în plus, relațiile tensionate cu animalele de companie la persoanele cu viață dificilă care au fost supuse abuzului psihologic sau fizic. De asemenea, persoanelor care se consideră subestimate, care vor să fie admirate, nu le plac pisicile. Pisicile sunt capabile să simtă ceea ce o persoană nu are suflet, acesta este ceea ce provoacă respingerea animalelor.

Astfel, dacă cineva nu-i place pisicile, ar trebui să reflectezi asupra lumii tale interioare, a atitudinii tale față de oamenii din jurul tău și să schimbi ceva.
Sursa: batranete.com

loading...