Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

De ce părul tău arată neîngrijit: 6 greșeli frecvente pe care multe femei le fac!

Podoaba capilară este una dintre cele mai importante părți ale trupului unei femei, de aceea aceasta trebuie îngrijită adecvat pentru a străluci de sănătate. Există însă lucruri pe care le facem greșit atunci când vine vorba de păr.Iată în continuare 6 greșeli frecvente pe care multe femei le fac.

1.Spălarea zilnică a părului.
Stiliștii spun că ar trebui să te speli o dată la două sau chiar trei zile pentru a permite uleiurilor naturale să ajungă până la vârfuri. Dacă ești îngrijorată de aspectul neîngrijit poți folosi un șampon uscat cu pulverizare.

2.Alegerea unui sampon nepotrivit.
Șamponul joacă un rol esențial în îngrijirea părului.Alegerea samponului potrivit este cruciala. Un produs care nu se potriveaste tipului tau de par poate sa cauzeze probleme in timp.

3.Temperatura apei.
Majoritatea persoanelor aleg sa isi spele parul cu apa foarte calda. Aceasta este o greseala enorma in ingrijirea si sanatatea parului. Apa calda indeparteaza culoarea din par si stimuleaza glandele sebacee. Apa rece este cea care conferă strălucire părului și îi închide porii după ce se absorb nutrienții.

4.Uscarea parului cu prosopul.
Uscarea parului cu prosopul-Dupa ce va spalati parul, tamponati usor parul de la radacina pana la varf cu prosopul si evitati sa il agresati-Acest lucru poate distruge foliculii capilari.

5.Nu uita de balsam.
De fiecare dată când îl folosești aplici practic o protecție pentru firul de păr, care nu se va mai rupe atât de ușor la pieptănat.

6.Nu schimba mereu șamponul.
Părul nu se va obișnui cu nici un fel de produs sau marcă pe care o folosești. Încearcă să rămâi fidelă produselor care ți se potrivesc cel mai bine părului tău.

loading...