Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ulei de măsline + suc de lămâie-curăță ficatul dintr-o sorbitură.

Un ficat sănătos ne asigură vitalitate, energie, un aspect bun al pielii și o stare bună de sănătate. Ficatul participă la fabricarea sângelui, la întărirea și stimularea digestiei, la curățarea sângelui și eliminarea toxinelor.Dacă ficatului nu mai funcționează cum trebuie, starea generală a corpului se deteriorează, iar acest lucru are un impact asupra calității vieții. În cele mai grave cazuri, pot apărea și diferite boli. Cu toate acestea, este posibil să ajuți organismul la curățarea ficatului cu remedii naturale.

Pentru a menține ficatul într-o stare perfectă de funcționare, trebuie să-l curățăm zilnic. Unul din cele mai simple și eficiente moduri de detoxifiere a ficatului este să consumăm în fiecare dimineață, pe stomacul gol, un amestec de ulei de măsline și suc de lămâie.
Ingrediente:
1 lingură de ulei de măsline
1 lingură de suc de lămâie

După o perioadă de timp de la începerea acestui tratament veți simți diferența:
— Curățirea și întinerirea pielii
– Dispariția cearcănelor
– Reglarea tranzitului intestinal
– Tratarea constipației și a altor probleme digestive
– Îmbunătățirea stării generale de sănătate
– Creșterea nivelului de energie.

Cu această combinație, pot fi prevenite bolile, iar nivelul ridicat de acid poate fi echilibrat.Bolile cardiovasculare pot fi evitate datorită acizilor grași din uleiul de măsline, iar nutrienții din lămâie au un efect pozitiv asupra întregului organism. Nivelul colesterolului și al triglicerizelor poate fi redus cu succes în acest mod. Dacă iei acest remediu în fiecare zi, inima ta va funcționa mai bine. În plus, riscul de infarct miocardic, ateroscleroză sau accident vascular cerebral este, de asemenea, redus semnificativ.

Acesta ajută, de asemenea, la îmbunătățirea digestiei și la reglavarea nivelului de colesterol.O dietă sănătoasă pe lângă acest remediu natural este foarte importantă, deoarece ficatul nu trebuie să fie afectat de alte lucruri. Dacă vei urma aceste sfaturi, ar trebui să observi primele efecte pozitive după o lună.

loading...