Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oamenii toxici nu se schimbă niciodată.Ei își schimbă doar victimele și îi învinovățesc pentru tot.

Oamenii toxici nu te iubesc, ei doar te folosesc
Cu cât mai repede ne îndepărtăm de o persoană negativă din viața noastră, cu atât mai bine. Dar acest lucru niciodată nu a fost unul ușor, pentru că, de foarte multe ori, anume unii dintre oamenii la care ținem cel mai mult sunt toxici.

Adesea este dificil să recunoști o persoană toxică. Astfel de oameni se dovedesc foarte buni manipulatori și mincinoși, ceea ce le permite să joace jocuri ascunse cu noi și să se prefacă cu îndemânare că sunt cei mai pozitivi.
Este foarte important să ținem minte că însuși conceptul de toxicitate cuprinde mai multe lucruri și tipuri diferite de oameni. De obicei, numim toxică persoana cu care orice comunicare epuizează rezervele noastre de fericire și energie.

Manipulatorii, mincinoșii, cei care te acuză și te umilesc – toți pot fi numiți oameni toxici.Oamenii toxici vor încerca întotdeauna să te folosească.Ei se pot juca cu emoțiile tale și te pot folosi în propriul lor interes. Ei știu că ești o persoană bună la inimă, generoasă și plină de iubire.Ei știu că poți ierta și te poți sacrifica pentru a ajuta pe alții. De aceea pot profita de tine, oferind scuze false și promisiuni goale. Tu te vei simți frustrat de faptele lor și de durerea pe care o vei simți.

Abia după un timp foarte îndelungat vei putea înțelege că persoanele toxice nu se schimbă niciodată. Și nici nu au avut intenția vreodată să se schimbe. Această conștientizare te va face să suferi, dar, în același timp, te va elibera. Meriți pe cineva care să te iubească sincer și să aibă grijă de tine.Daca pur si simplu esti satula de acei oameni care iti storc toate energia, e cazul sa iei atitudine! Incearca sa iti imbunatatesti viata si starea de bine eliminand persoanele toxice din programul tau. E simplu!

Constientizeaza ca persoanele toxice iti pot afecta sanatatea, energia, starea de bine. Este important sa te indepartezi de persoanele toxice si sa te alaturi persoanelor pozitive, binevoitoare. Acestea sunt o binecuvantare in viata oricui.

loading...