Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cele mai puternice femei sunt cele care au fost înșelate.

Cele mai puternice și profunde femei sunt femeile care au fost sugrumate de cei în care și-au pus toată încrederea, de care nu au gândit niciodată rău, cu care și-au imaginat tot restul vieții.

Pentru că aceste femei au trecut printr-o durere atât de mare, încât nimeni nu ar trebui să treacă vreodată. Au trecut printr-un grad extrem de trădare. Prin oceane de lacrimi, prin nopți de îndoială de sine, când se întrebau ce au greșit, ce au spus greșit, poate că nu erau suficient de bune.Este nevoie de multă încredere în sine pentru a ignora toate îndoielile din capul tău și a realiza că nu, nu merită. Și da, ești mai bună decât el. Meriți mai lucruri mai bune decât această relație. Mai bine decât prin ce te-a trecut.Chiar și atunci când persoana care ar fi trebuit să aibă mai multă grijă de ele le-a făcut să se simtă ca un nimeni.

Cele mai puternice femei sunt cele care înțeleg că înșelăciunea nu este o parte normală a unei relații, că este inacceptabilă și că nu ar trebui să existe. Acestea sunt femeile care nu vor rămâne cu cineva care le tratează mai degrabă ca o opțiune decât ca o prioritate. Ele sunt cele care ar prefera să fie singure decât într-o relație nedemnă. Cele care ar prefera să doarmă singure decât în ​​pat cu cineva care îl împarte nu numai cu ea.

Cele mai puternice femei sunt cele care și-au frânt inimile, dar încă speră că vor găsi în continuare dragostea adevărată.Sunt cele care au fost rănite de cei pe care i-au iubit cu adevărat – dar încă nu renunță și continuă să se întâlnească și să caute dragoste. Ele cred că există încă oameni loiali și fideli. Cele care încă mai pot avea încredere în viitorii lor parteneri, chiar dacă primii le-au înșelat de mai multe ori. Cele care încă mai cred în oameni, chiar dacă au văzut cei mai rău din ei.

Cele mai puternice femei sunt cele care nu vor lăsa niciodată durerea trecutului să le determine viitorul. Cele care știu că, deși au fost înșelate înainte, acest lucru nu înseamnă că va fi așa în relațiile noi. Cele care știu că nu toți bărbații sunt la fel, nici toate relațiile nu sunt.Cele mai puternice femei sunt cele care au toate motivele să se predea în dragoste, să rămână pentru totdeauna singure, își închid inimile de toată lumea, dar au ales totuși să-și asume riscuri, să-și deschidă în continuare sentimentele, să caute în continuare dragostea.
Sursa: estiminunata.ro/cele-mai-puternice-femei-sunt-cele-care-au-fost-inselate/

loading...