Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Omul care te admiră cel mai mult, te va trăda cel mai tare: un adevăr trist.

Oricine te admiră – te va trăda! Iată un adevăr atât de trist.
Oamenii entuziaști sunt foarte cruzi. Nu ne iubesc, ci fantezia lor, idealul lor fictiv. Atunci înțeleg că o persoană vie nu este idealul pe care l-a venit. Și se răzbună pentru acest lucru rupând relațiile sau chiar trădând. Cu cât entuziasmul este mai puternic, cu atât mai teribilă este întreruperea relațiilor ulterioare.

Este persoana care, de la ușă, începe imediat să-și arate admirația imoderată față de noi, ne va trăda sau părăsi. Ne-a dus cu laude și cântă laude. Își arată admirația, încântarea în orice mod posibil. Și apoi, după un timp scurt, se răcește până la noi – fără niciun motiv. Nu, el găsește motive, desigur.

Oamenii entuziaști sunt foarte cruzi: trei motive pentru acest comportament
Dar pentru noi, răcirea este întotdeauna bruscă. Răcirea este adesea urmată de apostazie sau chiar trădare. Omul pleacă. Uneori – se învecinează cu dușmanii. Dar cum ne-a lăudat, cum ne-a admirat, cât de generos a fost în expresia iubirii și a prieteniei …

Există trei motive pentru acest comportament.

Primul este simplu: admirația era ipocrită, înșelătoare. Omul avea nevoie doar să obțină ceva de la noi. Să ne lăsăm în razele gloriei, să profităm de oportunitățile noastre, să luăm bani sau un serviciu gratuit … Așa că ne-a plouat cu laude pentru a obține ceea ce vrem sau pentru a ne încrede.

Măgulirea afectează subconștientul, cu ajutorul măgulirii puteți realiza multe. Iată omul și măgulit cu toată puterea. Și el nu are nevoie de noi înșine. Și atunci va prefera să scape de noi, pentru a nu-și aminti datoria. Și să răzbune răpirea forțată, pentru propria ipocrizie …

Pentru că oamenii entuziaști sunt foarte cruzi. Nu ne iubesc, ci fantezia lor, idealul lor fictiv. Atunci înțeleg că o persoană vie nu este idealul pe care l-a venit. Și se răzbună pentru acest lucru rupând relațiile sau chiar trădarea. Cu cât entuziasmul este mai puternic, cu atât mai teribilă este întreruperea relațiilor ulterioare.

Deliciul excesiv este invidia latentă, al motiv foarte important. Cel invidios încearcă să se înșele, exprimând cele mai bune sentimente. El laudă și admiră, dar în inima lui înțelege că nu va obține niciodată ceea ce avem. Tinerețea, frumusețea, banii, realizările, dragostea – exact ceea ce admiră și provoacă invidie. Iar invidia duce inevitabil la trădare și furie.
Sursa: greatpicture.ru

loading...