Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 adevăruri despre Scorpioni: dure, dar atât de sincere.

Dacă ai fost într-o relație cu un Scorpion, știi că acest lucru este în același timp și ușor și dificil. Fiind un un semn al apei, Scorpionul are o personalitate la fel de profundă ca apele Oceanului. Ca și apa, el se lasă influențat de toți factorii din jur. Cel mai des, este aproape imposibil să îți dai seama ce se întâmplă în interiorul unui Scorpion.

Dacă în viitor vrei să ai o relație mai apropiată cu un Scorpion, citește aceste adevăruri despre el:

1.Scorpionul este una dintre cele mai senzuale persoane pe care le-ai întâlni.
Nici nu încerca să te împotrivești magnetismului erotic al acestui semn. Nu ai cum să ignori această atracție. Scorpionul are acest lucru în sânge și el vrea să domine.
De aceea, dacă te simți atrasă de un bărbat în metro, care seamănă cu un hipster și doarme pe o gazetă, atunci cel mai probabil el este Scorpion.

2.Scorpionul este un dominant.
Scorpionul este obsedat de control. El este capabil de orice pentru a obține ce își dorește. Acest lucru îi asigură de regulă o poziție înaltă. Și asta este cât se poate de firesc, pentru că Scorpionul face față oricărei responsabilități.

Chiar și în momentele în care îți pare că Scorpionul nu controlează situația, asta nu este așa. El pur și simplu se preface până în momentul în care găsește oportunitatea de a te pune la punct. De aceea nu te relaxa.

3.Scorpionii întotdeauna înving.
Scorpionii sunt caracterizați prin încăpățânare și voință puternică. De asemenea, prin capacitatea de a manipula. Este puțin probabil ca cineva să manipuleze mai mult decât Scorpionii. Dacă vrei ca echipa ta să câștige, asigură-te că în ea se află un Scorpion.

Ei știu ce vor, ce merită și știu cum să obțină asta. Ei vor face tot ce vor putea pentru a realiza ceva, fără a se opri în fața la nimic. Ei vor exploata și emoțiile umane.

4.Scorpionii sunt atenți la detalii.
Scorpionii vor dori să știe despre tine totul, până în cele mai mici detalii, chiar și cele pe care tu singură nu le cunoști. Lor le place să observe atât de aproape, cât și din depărtare. Ei își formează anumite păreri despre tine și le verifică în timp.

Scorpionii sunt niște detectivi înnăscuți și, prin urmare, sunt foarte curioși. Deschide-te Scorpionului și permite-i să afle mai mult lucruri despre tine.

5.Ei sunt atrași de întuneric.
Scorpionii sunt atrași de partea întunecată a realității. Scorpionii sunt cunoscuți pentru pasiunea lor pentru grotesc, moarte, oroare și noapte. Pasiunea pentru supranatural și ocultism.

Se pare că astfel de lucruri îi intrigă, iar asta îi face pe ei mult mai interesanți. Depășind așteptările și opiniile celor din jur, Scorpionii au o imaginație bogată, inspirându-se din colțurile cele mai întunecate ale sufletului uman.

6.Lor nu le pasă de părerea celor din jur.
Îți este cunoscută situația când cineva îți spune că lui nu îi pasă ce spun sau cred alții despre el? Scorpionii vorbesc sincer despre asta. El își aparține sie însuși și se simte minunat datorită acestui fapt. Opiniile altora nu îl afectează.

El va face doar ceea ce îl face fericit și ce îl face mai bun. El nu se va opri să asculte ce spunea lumea despre el, va merge necontenit mai departe.

7.Scorpionii sunt extrem de sinceri.
Acest semn nu va ascunde de tine nici cel mai dur adevăr. Chiar dacă uneori te pot răni spunând unele lucruri. Ei înțeleg că într-o perspectivă de lungă durată adevărul este întotdeauna spre bine. Dacă îl vei ruga să îți spună adevărul, el nu va ezita să ți-l spună.

8.Sunt extremi de intuitivi.
Ei preferă să se bazeze pe intuiție. De asemenea, ei au o mulțime de trăsături care îi fac mult mai interesanți decât partenerul. Uneori ei pot prevesti viitorul, folosindu-se de intuiție și capacitatea de a observa. El va anticipa ceea ce ce vrei să faci, înainte să o spui.

Acest lucru se poate datora și memoriei lui foarte bune. El îi ține minte pe toți. Anume acest fapt îi oferă sentimentul de control.

9.Scorpionii sunt ca niște detectori de minciuni.
Ei au o memorie extraordinară și sunt capabili să identifice minciuna în orice situație. De aceea, dacă vrei să ai o relație bună cu un Scorpion, uită de minciună. Chiar și de minciuna pentru o cauză bună, pentru că ei nu aprobă nici asta.

Minciuna îi înfurie, deci mai bine să nu fie înfuriați. Ei în scut timp devin copleșiți de acest sentiment, iar acest lucru se va solda cu niște consecințe nefavorabile.

10.Scorpionii știu cum trebuie să te trateze.
Nu te aștepta ca el să fie drăguț cu tine când tu nu ești drăguță cu el. Nu te aștepta să ierte ușor trădarea sau minciuna. Scorpionii știu exact ce atitudine meriți, în dependență de ce comportament ai.

Ei îi tratează pe alții exact cum aceștia merită. Însă dacă ai o atitudine bună, Scorpionul nu va ezita să îți arate cât de mult contezi pentru el.
Sursa: cluber.com

loading...