Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Spune NU eutanasierii câinilor abandonați, comunitari!

Marius Dumitrescu a inițiat petiția „Spune NU eutanasierii câinilor comunitari – PROTECȚIA ANIMALELOR”.

„A fi om inseamna sa fii rational! Nu eutanasierii, pentru ca nu este o solutie! Pedepsirea drastica a abandonului si sterilizarea generala obligatorie, inclusiv a cainilor cu stapani, sunt singurele solutii definitive si de durata. Daca nu se elimina sursa populatiei de caini comunitari, peste doi ani ne vom gasi in aceeasi situatie – doar cu o constiinta mai incarcata.

Nu deveniti pioni in jocul politic al edililor! Semnati petitia impotriva eutanasierii! Dupa 5 ani de inactivitate, suntem prostiti cu referendumuri. Avem nevoie de legi coerente impotriva abandonului cainilor si pedepsirea adevaratilor vinovati” se arată în fundamentarea petiției.

Haideți să demonstrăm că sunt cel puțin 100.000 de oameni care sunt împotriva eutanasierii câinilor comunitari.

Cainii trebuie sa fie stransi, sterilizati si tinuti in spatii special destinate acestora,asa cum se intampla in toate tarile civilizate din aceasta lume,nu doar din UE. Este foarte important ca noi oamenii să le dăm o șansă la o viață bună și să adoptăm mai mult, în schimbul cumpărării. Sunt câini frumoși, blănoși și cuminți pe toate străzile, nu trebuie să dăm o groază de bani pentru unul. Încurajând adopția și oprind eutanasierea lor, putem salva multe vieți!

loading...