Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 motive importante pentru care ar trebui să dormiți pe partea stângă.

Cei mai multi oameni nu sunt constienti de faptul ca pozitia lor de dormit poate avea un impact considerabil asupra sanatatii lor.

Plecand de la o mai buna circulatie a sangelui pana la buna digestie, aceasta metoda de dormit dateaza din cele mai vechi timpuri, atunci cand calugarii practicau acest stil de dormit pentru o lunga perioada de timp, cu scopul de a stimula digestia, mai ales dupa servirea meselor.

O alta dovada pentru aceasta teorie se regaseste in medicina ayurveda, cea mai veche medicina orientala, si aceasta la randul ei sugerand ca, dormitul pe partea stanga, este cea mai indicata alegere in cazul in care se doreste o sanatate de fier!

Daca tot nu esti convins de efectele benefice ale acestui stil de dormit, te invit sa citesti mai jos cu ce te vei alege daca vei dormi pe partea stanga!

1.Vei facilita drenajul limfatic.
2.Vei usura munca inimii de a pompa sangele.
3.Vei imbunatati considerabil digestia.
4.Vei stimula functia splinei.
5.Vei imbunatati circulatia sangelui in tot corpul.
6.Vei stimula functiile ficatului si bilei.
7.Vei oferi corpului o mai buna relaxare si odihna.

Poti sa incerci chiar din seara aceasta, dormitul pe partea stanga, si te asigur ca nu vei regreta. Incearca sa nu ascunzi acest mic secret – impartaseste-l familiei sau prietenilor pentru a va bucura cu totii de beneficiile lui!
Sursa: secretele.com

loading...