Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dieta cu portocale te ajută să slăbești aproape 7 kilograme în două săptămâni.

Nu susținem dietele extreme, care se bazează pe puține ingrediente și care promit rezultate spectaculoase, dar suntem conștienți că uneori ne dorim să slăbim câteva kilograme într-un timp foarte scurt. Pentru asta, există unele regimuri, care pot fi urmate pentru o perioadă scurtă de timp, ca să nu ne pună sănătatea în pericol, urmând ca după aceea să revenim la un stil de viață echilibrat, dacă nu vrem să ne îngrășăm la loc. Un astfel de exemplu este dieta cu portocale.

Beneficiile portocalelor sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri. Aceste fructe, care fac parte din categoria citricelor, sunt bogate în vitamina C, care îmbunătățește sistemul imunitar si previne infecții diferite, precum și minerale – calciu, fosfor și fier. Ele conțin uleiuri utile și substanțe aromatice și elimină toxinele din organism. Nu mai spunem că portocalele sunt fructe extrem de gustoase, hidratante, cu un conținut scăzut de calorii (un fruct de 100 de grame are 47 de calorii). Dieta cu portocale este considerată una dintre cele mai eficiente. Iată cum arată meniul acestui regim de slăbire, pentru două săptămâni:

Ziua 1.
Mic dejun: o portocală, un ceai verde și o felie de pâine prăjită
Prânz: o portocală și un ou fiert
Cină: 2 roșii, 2 ouă fierte și o salată verde cu puțină zeamă de lămâie
Gustări: câte o ceașcă de chefir și câte o felie de pâine prăjită

Zilele 2 și 3.
Meniul este același, dar în loc de ouă fierte, mâncați mușchi de vită la grătar (sau piept de pui)

Zilele 4 și 5.
Înlocuiți carnea de vită cu brânză de vaci

Ziua 6.
Înlocuiți brânza de vaci cu pește la grătar sau gătit cât mai simplu la cuptor

Ziua 7.
Repetați meniul primei zile

Zilele 8-14.
Repetați meniul primei săptămîni

Dacă urmați cu strictețe această dietă, vă hidratați corespunzător și faceți și puțină mișcare, în cele 14 zile puteți să pierdeți cam 7 kilograme.
Sursa: doctorquinn.ro.

loading...