Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

8 gustări care te ajută să slăbești mai ușor.

Atunci când încercăm să slăbim, mulți dintre noi tăiem din gustări pentru a reduce aportul nostru de calorii.Cu toate acestea, alegerea gustărilor potrivite poate ajuta de fapt la promovarea pierderii în greutate.

1.Popcornul.
Popcornul este gustarea perfectă pentru dietă, ajutându-vă să vă umpleți mult timp cu o cantitate mică de calorii. Popcornul este plin de fibre (perfect pentru a vă menține plin și pentru a vă îmbunătăți digestia) și, de asemenea, vă umple datorită volumului său. De asemenea, este sărac în grăsimi și bogat în substanțe nutritive. Pentru a vă ajuta să rămâneți subțire, încercați să schimbați chipsurile pentru popcorn.

2.Merele.
Merele sunt pline de fibre, așa că sunt un aliment minunat pentru a menține foamea la distanță. De asemenea, au un conținut ridicat de apă, ceea ce cercetările au arătat că ne pot ajuta să ne îmbunătățim sățietatea, deoarece crește dimensiunea porției fără a adăuga calorii. Experții de la Universitatea din Sydney au dezvoltat un „Indice de satietate” bazat pe cât timp alimentele vă vor împiedica să vă simțiți flămânzi și au identificat merele drept unul dintre cele mai sățioase alimente.

3.Ciocolata neagră.
Este posibil ca ciocolata să nu fie o alegere evidentă a alimentelor pentru persoanele care fac dietă, însă rezultatele cercetărilor sugerează că consumul de ciocolată cu măsură ar putea să te mențină subțire.

4.Ceai verde
Exercițiile fizice sunt o componentă importantă a oricărui regim de slăbire și un studiu de cercetare din Japonia a constatat că ceaiul verde ar putea crește rezistența la efort cu până la 24%, permițându-vă să vă exercitați mai mult timp și să ardeți mai multe calorii. În plus, ceaiul verde are reputația de a avea proprietăți de ardere a grăsimilor.

5.Salata.
Salata este o gustare excelentă înainte de masă, deoarece vă poate ajuta să vă umpleți, astfel încât să vă răsfățați mai puțin cu alimente cu conținut ridicat de calorii. Un studiu publicat în British Journal of Nutrition a dezvăluit că salata poate contribui la încurajarea pierderii în greutate, deoarece vă ajută să stabilizați nivelul de insulină din sânge și acest lucru vă va încuraja corpul să ardă grăsimi din alimentele pe care le consumați în loc să le păstrați.

6.Avocado
În timp ce avocado-urile obțin adesea un răspuns negativ pentru nivelurile lor ridicate de grăsimi, grăsimile „bune” pe care le conțin (grăsimi mononesaturate) pot ajuta de fapt la pierderea în greutate. Grăsimile mononesaturate nu numai că scad nivelul colesterolului, ci pot ajuta și la reducerea grăsimii corporale, în special pe burtă.

7.Fructe de pădure.
Acestea nu numa că sunt bogate în antioxidanți de combatere a bolilor și de ridicare a ridurilor, ci pot ajuta și la alungarea depresiei în dragoste.Studiile efectuate de cercetători de la Universitatea din Michigan au descoperit că substanțele chimice (antocianine) care dau culoarea fructelor roșii sau albastre pot contribui, de asemenea, la reducerea grăsimii abdominale, ceea ce reprezintă o problemă pentru mulți.

8.Ovăz.
Cerealele integrale, cum ar fi ovăzul, sunt excelente pentru a vă ajuta să eliminați kilogramele în exces, deoarece acestea sunt o sursă cu conținut scăzut de grăsimi de energie cu eliberare lentă; ajuta la reglarea sistemului digestiv si te mentine mai plin pentru mai mult timp; și, de asemenea, ajută la scăderea nivelului de cortizol (hormonul stresului) și insulină din organism, ambele încurajând depozitarea grăsimilor în jurul burții.

loading...