Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Medicul austriac susține că a vindecat peste 45.000 de persoane cu această rețetă

Medicul austriac, Rudolf Breuss, a facut cercetari o viață intreaga pentru a gasi un tratament alternativ pentru cancer. Si a reusit! A descoperit o reteta cu care a vindecat peste 45.000 de persoane. Este vorba de un regim special care consta in administrarea acestui suc energizant ce stimuleaza sistemul imunitar si curata sangele, timp de 42 de zile. In toate aceste zile, se bea doar ceai si acest suc special din legume.

In tot acest timp, celulele canceroase mor de foame in timp ce starea de sanatate se imbunatateste. Din 1986, exista peste 45,000 de marturii ale pacientilor vindecati, care atesta faptul ca banalul tratament al lui Breuss i-a vindecat. Medicul austriac a scris o carte, intitulata „Leacul lui Breuss impotriva cancerului, leucemiei si a altor boli incurabile similare”, care a fost tradusa in 7 limbi si a fost vanduta in peste 1 milion de copii.

Ingredientele sunt urmatoarele: – 300 de grame de sfecla rosie – 100 de grame de morcov – 100 de grame de radacina de telina – 70 de grame de cartof crud – 30 de grame ridichi; Nota: Cartoful este optional, cu exceptia cancerului la ficat, unde joaca un rol important.

Cum se prepara: Pune toate ingredientele intr-un storcator si colecteaza sucul. Toarna-l intr-un recipient pe care il poti inchide si pastreaza-l la frigider. Sucul se bea pe tot parcursul zilei, cate putin, 1-2 inghititituri, pana cand se epuizeaza. Cantitatea este suficienta pentru o singura zi. De asemenea pe tot parcursul zilei trebuie sa inlocuiti apa cu ceaiuri din plante (salvie, coada calului, urzica, sunatoare).
Sursa: mancare-pentru-tine.ro

loading...

Add comment