Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Concurentul fără mâini de la Românii au Talent a impresionat juriul. Un incident tragic i-a schimbat viața lui Cornel Marin.

Cornel Marin este un om cu totul și cu totul special. Artistul a primit patru de „DA” din partea juraților după ce a pictat un tablou în doar câteva minute, folosindu-și gura.Cornel Marin a reușit să impresioneze jurații emisiunii, dar și publicul din fața micilor erane.

Povestea lui Cornel Marin de la Românii au Talent
”Când încep să pictez, intru cu totul într-o altă lume. La vârsta de 7 ani m-am îndepărtat de tatăl meu. Fratele meu de 8 ani a pierdut animalele pe câmp și, de atunci, nu l-am mai văzut. I-a fost frică să se întoarcă, l-au găsit mort după ceva timp, l-au omorât pe câmp. Mama noastră a făcut un șoc.

Aveam 17 ani când m-am electrocutat. După ce am ieșit din comă, nu știam ce se întâmplă cu mine, aveam mâinile negre și nu realizam ce se întâmplă. M-au băgat în operație și mi-au tăiat mâna stângă. Nu după mult timp, mi-au tăiat-o și pe cea dreaptă. Am stat 11 luni în spital. Nu știam cum să mă descurc singur, mă gândeam să îmi iau viața.

După ce am ieșit din spital, am întâlnit pe cineva, m-am îndrăgostit și asta mi-a dat o forță enormă. S-a născut fetița mea și atunci am simțit că am o a doua șansă la viață și am început să desenez. Pictura e foarte importantă pentru mine, că îmi pot intreține familia”, a mărturisit concurentul fără mâini de la Românii au Talent.

loading...