Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Primul Golden Buzz al sezonului 11 a fost dat de Florin Călinescu, băiețelului Filip din Galați.

Românii au talent sezonul 11 revine în acest an cu juriul schimbat.Anul acesta, la masa juriului se vor afla, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și actrița Alexandra Dinu, cea care îl va înlocui pe Mihai Petre.Pavel Bartoș și Smiley vor sta în culise și îi vor încuraja pe concurenți la intrarea pe scenă.

Florin Călinescu a rămas fără cuvinte când a vazut concurentul și a apăsat primul golden buzz din sezonul 11 al editie Românii au Talent din acest an.Baiețelul Filip din Galați, de doar 10 ani a luat primul Golden Buzz la Românii au talent, în sezonul 11. Mare actor Florin Călinescu nu s-a mai putut abține și a apăsat butonul care l-a trimis pe concurent direct în semifinale.Baiatul cu voce de aur nu vede decât cu un singur ochi, avand o problema la celalalt ochi, dar nu se lasă doborât de ceea ce i-a oferit viața.Vocea băiețelului a impresionat și a emoționat juriul, dar mai ales pe Florin Călinescu, care a decis să apese butonul auriu.

Sala a amuțit, iar jurații au rămas impresionați de acest moment.Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil.

„Acesta este un moment de care trebuie să ne amintim”, a spus Florin Călinescu.

„Bravo Filip, ești un exemplu pentru noi toți”, a spus Alexandra Dinu.

loading...