Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 alimente care te îngrașă și 5 care nu.

Evitarea creșterii în greutate pe măsură ce îmbătrânești nu este imposibilă, la urma urmei.Dacă tânjești să fii printre cei care navighează de-a lungul anilor fără să pună kilograme în plus, atunci trebuie să citești acest articol.

Medicii de la Harvard au descoperit că reducerea consumului de alimente specifice, somnul de 6 până la 8 ore pe noapte, exercițiile fizice și oprirea televizorului au prezis o creștere mai mică în greutate cu timpul.De asemenea, au descoperit cinci alimente puternic legate de creșterea în greutate și alte cinci care nu au nicio legătură cu creșterea în greutate.

Cercetătorii au vrut să se concentreze asupra a ceea ce duce la creșterea în greutate pe termen lung și de ce adulții câștigă în medie aproximativ un kilogram pe an.

Iată 5 alimente care te îngrașă.
Când cercetătorii au privit mai atent, au găsit cinci alimente asociate cu cea mai mare creștere în greutate din perioada studiată:
Chipsuri
Cartofi
Bauturi îndulcite cu zahăr
Carnea procesată
Carnea roșie

De asemenea, au găsit cinci alimente legate de o creștere mai mică și chiar de o pierdere în greutate:
Legumele
Fructele
Cerealele integrale
Nucile
Iaurtul

Creșterea în greutate a fost, de asemenea, legată de modificările cantității de vizionare la televizor și de modificările activității fizice.Dacă combinăm exercițiile fizice cu o dietă sănătoasă, vom avea rezultate mult mai bune.

loading...