Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

În opinia bărbaților, femeia de 40 de ani trebuie să posede aceste 5 calități importante.

Vârsta unei persoane nu determină cine sunt. La urma urmei, vârsta este doar un număr. 40 este un număr foarte mare și înseamnă că sunt adult acum. Din perspectiva milenarilor, o femeie de 40 de ani își aduce în minte o gospodină disperată care încearcă să se agațe de tinerețea lor. Privind în urmă prin obiectivul unui pensionar, o femeie de 40 de ani este o doamnă în vârstă. Înțelesul lui 40 este relativ la locul în care vă aflați în această călătorie a vieții.Deci, care este perspectiva femeii în vârstă de 40 de ani, care nu mai privește viitorul îndepărtat și fără beneficiul retrospectivului?

În opinia bărbaților, femeia de 40 de ani trebuie să posede 5 calități importante.Iată care sunt acestea:

Încredere în sine.Femeile de 40 de ani pot să nu fie imune la îngrijorare sau anxietate, dar sunt mai sigure pe sine decât cele mai tinere.Se simt confortabil cu cine sunt și nu se mai compară cu ceilalți. Sunt siguri de ceea ce le place și nu le place și acest lucru se reflectă în alegerea lor de haine, mâncare, călătorii și divertisment. Sunt sincere în comentarii și complimente.

Apreciere.Până la 40 de ani, o femeie a suferit pierderi și dezamăgiri și a ajuns să aprecieze ceea ce are. Este recunoscătoare pentru familie și prieteni. Îi place momentele zilnice și prețuiește lucrurile mici. Nu mai transpira lucrurile mici, ci privește imaginea de ansamblu.

Înțelepciune.Femeile de 40 de ani înțeleg că totul nu este alb sau negru, rareori există o soluție simplă. Aceștia acceptă faptul că alții nu pot împărtăși aceleași credințe și opinii. Aceștia acceptă că modul lor de a face lucrurile nu este singurul mod, sau chiar cel mai bun mod, și respectă acest lucru. Aceștia acceptă că nu au dreptate tot timpul și își recunosc greșelile. Aceștia acceptă că lucrurilor rele li se întâmplă oamenilor buni. Aceștia acceptă că există influențe pozitive și negative în viața lor și încearcă să încurajeze pozitivul evitând totodată negativul. Mai presus de toate, la 40 de ani, ei acceptă că nimic în viață nu este permanent și că schimbarea este inevitabilă.

Scop.Patruzeci se referă la echilibrarea familiei și a carierei, ceea ce oferă un sentiment de scop vieții. În timp ce acest act de jonglerie perpetuă poate fi stresant, o femeie de 40 de ani a învățat să combată acest lucru înconjurându-se de o rețea de susținere a prietenilor și făcându-și timp pentru îngrijirea de sine.O femeie de 40 de ani este pasionată de modul în care își petrece timpul. Este un puternic avocat al credințelor sale și se străduiește să „dea înapoi” comunității sale. Este motivată să facă lumea un loc mai bun. La 40 de ani, o femeie urmărește cu pasiune ceea ce este mai bun din viață.

Măiestrie în viața intimă.
Femeile tinere au multe complexe și interdicții în sfera intimă. Dar odată cu vârsta și experiența, scapă treptat de ele.Pentru bărbați, acest lucru este foarte important: experiența femeii, emanciparea ei, capacitatea de a obține plăcere din intimitatea fizică compensează toate defectele, cum ar fi celulita sau vergeturile.

loading...