Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Niciodată nu este prea târziu să o iei de la capăt și să-ți găsești fericirea.

Nu este niciodata usor s-o iei de la capat. Aceasta decizie presupune sa spui adio persoanelor si lucrurilor pe care trebuie sa le lasi in urma si sa pornesti la un drum a carui destinatie iti este necunoscuta.Poate va trebui s-o iei de la capat de mai multe ori in decursul vietii tale. Cauzele care te pot determina sa iei aceasta decizie sunt variate: probleme la serviciu, deceptii personale, dificultati in familie…

Cateodata ne este frica sa incercam sa o luam de la capat si sa ne gasim fericirea deoarece ne gandim ca „este prea tarziu”. Multi dintre noi au impresia ca de la o anumita varsta numarul oportunitatilor pe care le avem la dispozitie scade si trebuie sa ne resemnam cu situatia noastra actuala.

Aceasta credinta este insa eronata. Nu este niciodata prea tarziu s-o iei de la capat si sa-ti gasesti fericirea. De fapt, ai o obligatie fata de tine insuti sa faci tot ce-ti sta in putinta pentru a fi fericit.

De multe ori, iesi dintr-o relatie nepotrivita si ai impresia ca ai inceput o noua viata. Dar pentru a reusi acest lucru, trebuie sa lasi in urma tot, inclusiv felul de a fi, de a reactiona, de gandi, de a decide etc.

Daca mergi in continuare ghidandu-te dupa aceleasi principii si moduri de a actiona, nu este exclus ca in viitor sa fii pusa din nou in fata luarii unei decizii care presupune o schimbare majora. Si aceasta schema se va repeta la nesfarsit.

Decizia de a schimba ceva trebuie sa iti apartina in totalitate, dar nu este de ajuns numai atat.
Trebuie sa fii foarte ferma, din moment ce ai luat aceasta hotarare, si sa nu abandonezi acest “proiect” cand este in curs de desfasurare.

O viata noua presupune constructia unei “scene” care sa te atraga si sa te incite: schimba-ti locuinta, stilul vestimentar, jobul, fa-ti prieteni noi si nu te mai lasa ghidata in luarea deciziilor de experientele din trecut, scrie articolegenerale.eu.

Daca vrei un nou inceput, este foarte important ca acesta sa cuprinda toate detaliile vietii tale si sa vina brusc, nu treptat. Schimbarea in trepte nu iti va permite sa intervii asupra tuturor aspectelor vechi si atunci vei pasi catre un viitor care, in scurt timp, va fi alterat de trecut.

Cu alte cuvinte, depaseste toate lucrurile care tin de trecut si alege numai ceea ce iti face placere cu adevarat.

Opteaza pentru un stil de viata care sa te atraga si care sa-ti dea posibilitatea de a te descoperi pe tine altfel decat stiai ca esti.Un nou inceput nu inseamna a renunta, ci a actiona curajos si a fi stapana vietii pe care o traiesti. Nu-ti lasa viata sa te stapaneasca, tu esti cea care are fraiele in mana. Actioneaza in consecinta!
Sursa: news-white.com

loading...