Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Piatra aleasă va spune multe despre personalitatea ta.

Privește aceste 6 pietre. Care dintre ele ți-a captat atenția? Nu îți opri privirea pe piatra de culoarea care îți place cel mai mult,ci alege-o pe cea care ți-a captat atenția din prima.

1.Ochiul de tigru.
Dacă ai ales această piatră, înseamnă că subconștientul tău spune: „Sunt gata să ies din toată atmosfera negativă și să fiu un om fericit”. Vei înceta să zbori prin nori și vei deveni „pământean”. Vei înțelege, în sfârșit, că unii au în viață mai puțin noroc decât tine, că toți au probleme, însă nu toți preferă să vorbească despre sine.

Ține minte că tu ești ceea ce simți. Gelozie, furie, obidă – aceste emoții te distrug și pot să te atragă într-un cerc vicios. Gândurile negative te otrăvesc și îți fac rău. Însă, din fericire, în timpul apropiat vei găsi forțele pentru a înceta acest șir de negativism și să îți deschizi inima pentru lume.

2.Pirita.
Dacă te-a atras această piatră, în curând vei primi un mesaj de la forțele de sus în vise, anumite viziuni sau litere și cifre care se vor repeta. Acum, intuitiv, mergi spre o anumită direcție. Iar ea este corectă! Așa că continuă să îți asculți mai departe intuiția. Ea te va ajuta să găsești cel mai scurt drum către succes.

3.Lapis lazuli.
Dacă ai ales această piatră, înseamnă că ești o persoană fermecătoare, iar cei din jur sunt geloși pe tine de fiecare dată când văd cât de mult de bucuri de viață.

4.Jasp roșu.
Această piatră spuen despre tine că ești un romantic incurabil.Iubești romantismul și ești mereu în căutarea unor noi iubiri. Ești sensibil și ai grijă de oamenii din jurul tău, fiind gata în orice moment să le oferi ajutorul.

5.Malachit.
Dacă îți place această piatră, însemnă că ești gata să treci prin schimbări majore în viața ta. Aceste schimbări îți vor schimba modul de viață, locul de trai și de muncă. Însă nu este exclus că ai putea trăi și o evoluție sufletească, și vei trece peste problemele care au luat naștere în trecutul tău.Vei deveni mai înțelept iar procesul de cunoaștere îți va fi mai ușor.

6.Citrin.
Dacă te-a atras această piatră, înseamnă că pui foarte mult preț pe timpul tău.Timpul este important pentru tine și nu faci lucruri care să ți-l irosească. Nu suporți când oamenii întârzie și ești foarte punctual.

loading...