Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Destinul ascuns din palma. Triunghiul, steaua sau rombul iti pot spune multe despre soarta ta.

Oamenii întotdeauna au fost interesați de citirea viitorului din palmă și au încercat tot felul de interpretari ca să-și afle soarta.Specialistii spun ca mainile noastre sunt ca niste harti care dezvaluie o multime de caracteristici legate de destin. In palmele noastre se ascund diferite figuri, care au o anumita semnificatie. In afara de triunghiuri, stele si romburi, exista si alte forme, cum ar fi tridentul, semiluna si crucea.

  1. Triunghi – Aveti triunghi in palma? Inseamna ca sunteti o persoana extrem de talentata! Triunghiul de orice dimensiune indica faptul ca aveti un talent deosebit. Si cu cat e mai mare triunghiul, cu atat mai multe sanse aveti sa deveniti o persoana apreciata in societate.
  2. Stea – Daca in palma dvs. etaleaza o forma de stea, care consta din intersectarea unor linii fine, sunteti posesorul/posesoarea unor abilitati puternice si deosebite. Daca steaua se afla in partea de sus a liniei vietii sub degetul aratator inseamna ca sunteti o persoana foarte inteligenta, dedicata stiintei, filosofiei sau religiei.
  3. Romb – Linia destinului din palma formeaza una dintre laturile rombului, ea vorbeste despre spiritul nestapanit de aventura si dorinta de a cunoaste necunoscutul. Astfel de oameni se disting printr-un curaj deosebit. Observati un romb in palma? Atunci sunteti un cercetator caruia ii place sa riste. Dar noi stim ca riscul e o cauza nobila!
  4. Semiluna – Daca aveti 2 linii care intersectandu-se formeaza o secera sau o semiluna, literalmente puteti prezice viitorul. Intuitia dvs. este atat de puternica incat apropiatii dvs. deseori v-au cerut sfaturi. Va regasiti?
  5. Trident – Linia vietii din palma este impartita in trei parti, formand un trident: va bucurati de protectia divina in adevaratul sens al cuvantului si nimic nu va poate rani.
  6. Cruce – Acest simbol indica faptul ca persoana este spirituala, dar nu este inclinata sa exploreze limitele spiritului uman. Aceasta este in mare parte o persoana care are cateva cunostinte spirituale specifice.

Acum va puteti citi destinul in palme. Trebuie doar sa va uitati cu atentie si toate secretele vi se vor dezvalui!

loading...