Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ceaiuri pe care să le consumi seara – curăţă ficatul şi te ajută să slăbeşti.

Pe parcursul unei întregi zile, în organism se acumulează diferite toxine, din cauza alimentației necorespunzătoare, a poluării din aer, motiv pentru care, înainte de a dormi, ar trebui să dăm o mână de ajutor organismului de a curăța și a elimina toxinele.

Acestea te vor ajuta să te odihneşti corespunzător, te vor ajuta să arzi grăsimile şi implicit te vor ajuta să pierzi kilogramele în plus, dar cel mai important este faptul că vor elimina toxinele din ficat, curăţându-l.

Unul dintre cele mai populare ceaiuri este ceaiul de mușețel, care, pe lângă faptul că ne va ajuta să dormim mai bine, ajută și la relaxarea creierului, datorită cantității sale de antioxidanți pe care îl conține, el mai ajută și la curățarea ficatului, a intestinelor și ajută la eliminarea toxinelor.

Se prepară foarte ușor, nu trebuie decât să adăugăm apă fiartă peste o lingură de plantă la o cană de ceai, îl lăsăm la infuzat cca. 10 minute, îl vom strecura și îl putem consuma cald.

Ceaiul de mentă este și el foarte bun, deoarece conține foarte mulți antioxidanți și uleiuri esențiale care ajută la accelerarea metabolismului, ajutând foarte mult la detoxifiere; este foarte simplu de preparat, se lasă la infuzat pentru circa 10 minute o lingură de frunze de mentă peste care se toarnă o cană de apă clocotită

Infuzia de lămâie este şi ea un foarte bun detoxifiant şi relaxant. Curăţăm o lămâie şi o punem la fiert 5 minute. O lăsăm 5 minute acoperită, după care strecurăm ceaiul şi îl bem cu 1 oră înainte de culcare.
Sursa: mancare-pentru-tine.ro

loading...