Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu mai lupta pentru un om care nu se teme să te piardă.

Trebuie să încetați să vă răniți și să nu mai scădeți posibilitatea de a avea un viitor fericit luptând pentru cineva care este în regulă să vă piardă.Pentru că, oricât ai încerca, vei ajunge oricum să fii singurul care luptă pentru voi doi.Nu există fericire în asta.Aveți demnitatea de a spune: „Te iubesc, dar mă iubesc mai mult pe mine”. Aveți demnitatea de a vă alege atunci când cineva nu a făcut-o.Doar pentru că ai ales pe cineva și ai ales să lupți pentru el, nu înseamnă că și el este gata să facă același lucru pentru tine.

Nu este ușor și toată lumea știe asta. Nu este ușor să renunți la cineva pe care îl iubești. Dar acesta este singurul lucru de făcut atunci când cineva este în regulă să te piardă.Nu există buton de resetare la inimă.Deschide ochii și salvează-ți inima. Destul e destul. Cât de mult din tine poți da cuiva care nu te apreciază? Cât timp vei putea să fii singurul care luptă? Iubirea nu ar trebui să se simtă ceva foarte greu și, dacă este așa, cu siguranță nu este iubire.

Nu merită să fii tratat corect uneori, ar trebui să fii tratat corect în fiecare zi. Pentru tot efortul pe care l-ați făcut și pentru toate lucrurile pe care le-ați făcut pentru voi doi, meritați mult mai mult decât vă oferă el și mult mai mult decât ați obținut până acum.Dacă el nu este pregătit să vă ofere ceea ce meritați, atunci de ce ați continua să-i oferiți mult mai mult decât merită el? Gandeste-te la asta; dacă a iubi pe cineva care greșește pentru tine este atât de intens și puternic, imaginează-ți ce simțire va avea iubirea pe cineva care are dreptate și bine pentru tine? Dacă nu renunți acum la dragostea ta unilaterală, nu vei afla niciodată.

Dragă, nu mai lupta pentru un om care nu se teme să te piardă.Salvează-ți eforturile pentru cineva care are grijă de tine. Nu intra în luptă pentru cineva căruia nu îi pasă dacă mori pe câmpul de luptă. Salvează-te pentru cineva care te va trata cu respect și care nu te va lua niciodată de la sine.Arată-i acestui bărbat pentru care ai luptat atât de tare ce simte când ieși din viața cuiva.Arată-i cum se simte când cineva care a luptat pentru el cu toată ființa pleacă.Arată-i cum se simte când o fată îndrăgostită nebunește își câștigă înapoi valoarea. Arată-i cât de gol se simte să nu te mai aibă în viața lui.Nu vă pierdeți niciodată în fața cuiva care nu vă merită.Nu merită acest efort.

loading...